Напишете дума/думи за търсене

Какво казват различните погледи?

„Когато се случи очен контакт между двама души, невидимо магично пространство се оформя около тях, което премахва всякакви бариери между двамата, карайки ги да съпреживяват момента като едно цяло.“

Уил Джонсън

Езикът на тялото подсказва за нашите чувства, мисли и емоции. Очите са тези, които дават израз на всичко, което изпитваме вътре в нас. С тях не само виждаме света, но и комуникираме с него.

Често пъти само поглед е нужен на човек да се влюби до полуда, с него да разкаже историята на живота си и да види себе си в нечии други очи.

Погледът носи наслада, когато се взираме в любимия човек.

Проучвания, свързани с погледите между половинките, дават доказателства за силата на този език на тялото.

Когато влюбените хора се гледат в очите, ударите на техните сърца се синхронизират и започват да бият в един ритъм.

Когато погледнете човек, когото обичате, вашите зеници се разширяват двойно от нормалното им състояние.

Хората с добро зрение по-често срещат „любовта от пръв поглед“ от тези, които имат замъглено зрение или проблем с очите.

Науката сочи, че ако страдаме за някой човек и той много ни липсва, само поглеждането на негова снимка ни кара да се чувстваме по-добре и спокойни.

Знаете ли, че хората с разширени зеници са в пъти по-привлекателни за противоположния пол?

Директният поглед, насочен към непознат човек може да го накара да се влюби във вас. Това наистина е възможно, защото при пръв поглед с някого нашето тяло започва да произвежда химикала фенилетиламин. Той се появява в отговор на сигнал, подаден от симпатиковата нервна система, когато изпита възбуда и прилив на адреналин.

Грешно е да мислите, че някой не си пада по вас само защото не ви гледа в очите. Често срамежливите хора трудно осъществяват очен контакт с човек, който ги привлича.

Намигването е отчетлив знак за това, че някой „ви е хвърлил око“. Следете за тези намеци с очи.

Когато дълго време се взираме в очите на любимия, частта от мозъка, която отговаря за нашата критичност, спира да работи. Тогава ставаме по-малко мнителни и критични. Обаче внимавайте да не приемате всичко в тези моменти за чиста монета.

Любовта между кучето и стопанина му също може да бъде засилена от погледа на домашния любимец. Колкото повече ви наблюдава, толкова по-обичливо ще бъде към вас.

Двойките със силна емоционална връзка успяват да задържат погледите си един върху друг изключително дълго време. Ако новата ви половинка не умее да ви се наслаждава с очи, може да помислите дали е правилният човек и сериозни ли са неговите намерения.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X