Напишете дума/думи за търсене

Невинните – новите кучки

Сексуалната революция отдавна е изпята песен. Ако сте от жените, които насила навличат имидж на страстни тигрици, и смятат за цел номер едно да привлекат мъжкото внимание около себе си, ще ви издадем една малка тайна: много е вероятно да постигнете точно обратното. Сексапилността в мъжките очи днес не се измерва в къси поли, щедри деколтета и дръзки погледи. А в брой изчервявания, неловки паузи и (уж) стеснително прехапани устни.

Все повече мъже споделят, че им е писнало да се чувстват преследваната страна във флирта. И че когато победата им се обещава още с първото „здрасти” от нежния пол, играта спира да им се струва интересна. Признават си честно, че им харесва да са ловци, но при условие, че „жертвата” не им се изплъзва обиграно, с тайната умисъл да ги вкара в собствения си капан.

Тяхната истина е, че прекалено самоуверените и сексуално агресивни жени в първия момент привличат интереса, защото развихрят въображението им. Но след това си дават сметка, че поведението им ги напряга. И веднага си задават въпроса дали ще успеят да отговорят на изискванията, които те им поставят с нахаканото си поведение. Класическите кучки просто извикват мачовска усмивка на лицето им, докато разумът им крещи – бягай надалече, защото тя ще опустоши сърцето и портфейла ти.

Антиейдж ефект

Това са само част от причините, поради които голяма част от мъжете днес да си изгубват ума по невинни жени. Или поне по такива, които умело успяват да си дадат такъв вид. Невинността чудесно подмладява всяка жена, независимо от ЕГН-то, физическите данни и проблемите, които й тежат. Тя изглежда като гаранция за искреност и естественост. Помага на силния пол да се усети наистина „силен” – по-опитен, по-можеш, закрилящ, дори понякога снизходителен. Флиртът с невинна жена със сигурност е завръщане към ученическите години, носи дъха на тийнейджърските лудории и опиянението от вършене на „неприлични” неща.

Невинната жена е рядък трофей в неговите очи, съкровище, заради което си заслужава да се бориш. Което пък го вдъхновява за всякакви жестове и подвизи. Готов е да задоволи всеки неин каприз, да я ухажва по добрия стар начин с цветя, поезия и подаръци, да й праща романтични любовни писма – само и само да заслужи една свенлива усмивка. Колкото повече тя се колебае дали да го дари с благоволението си, толкова повече той се превръща в неин роб. Спомня си всички рицарски филми и романи, които е гледал и чел и се бори за сърцето й като лъв.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X