Напишете дума/думи за търсене

Мъжете харесват кучки, блондинки и дълги нокти. Да бе, да!

Ако наистина вярвате в тези твърдения, значи спешно трябва да опресните възгледите си за „силната” половина от света. Истината е, че повечето от тях са създадени от жени, при това преди няколко десетилетия. Вярно е, че дрехите на баба отново се връщат на мода, но мъжете все пак се променят.

Мъжете харесват маникюр и педикюр

Всъщност повечето от тях изпитват панически ужас при вида на дълги кървавочервени нокти. За тях това е също толкова еротично, колкото посещение при уролог. Като цяло, те се чувстват най-добре в компанията на естествената красота.

Падат си по огромни гърди

Е, не всички са еротомани и прекарват огромна част от времето си в гледане на порно. Големият бюст е едно, а съвсем различно – вулгарният външен вид. Така че не прекалявайте с подплънките и огромните деколтета.

Вечният стремеж към свобода

Колкото и да се бият в гърдите, че свободата им е най-важното нещо на света, при повечето мъже настъпва момент, когато се появява желание да създадат семейство и да се радват на домашен уют. Проблемът се появява, ако се опитаме открито да ги командваме, или ако надянат брачния хомот твърде рано, когато връстниците им все още вилнеят на воля.

Сърцето на мъжа минава през стомаха

Възможно е някога това твърдение да е било актуално. Но днес има толкова заведения за бързо хранене и ресторанти от всякакъв ценови калибър, че дори и най-неоправният ерген ще намери с какво да засити къркорещият си стомах. Разбира се, на всеки му е приятно да хапне ястие, приготвено от любимата жена. Но той цени не качествата на храната, а вниманието. Дори и най-простите яйца на очи ще го спечелят, стига да са приготвени с любов. И помнете, че няма нужда да се изтощавате до изнемога в кухнята – енергията ще ви е нужна по-късно в спалнята.

Предпочитат блондинки

Общо взето, мъжете (също като нас) се дразнят, когато ги слагат под общ знаменател. Ако една част от тях харесват силиконови кукли барби, друга – не по-малка – им се присмиват или ги гледат като полезни изкопаеми. Затова ако не ви идва отвътре да се превърнете в блондинка, просто не го правете, а наблегнете на качествата, с които ви е дарила природата.

Харесват кучки

Кучките, скъпи жени, не се харесват на никого, независимо от пола. Красивите кучки може да предизвикат вниманието, но не и желанието на мъжа. Затова няма смисъл нито да се състезавате с тях, нито да се опитвате да попивате номерата им. Рано или късно ще съжалявате – или заради последствията от поведението си, или заради неумението да наденете тяхната маска.

Искат само секс

Разбира се, че това е пълна глупост. Психолозите твърдят, че мъжете по-често от жените идеализират любовта: почти 90% от тях са убедени, че това вълшебно чувство може да продължи цял живот. Освен това по-дългите раздели подгряват любовта им, докато при „нежната” част от света е обратното. Истината е, че мъжете като цяло са по-романтични.

Грижа ги е само за собствения им оргазъм

Вероятно не всички мъже се отличават със сексуален алтруизъм, но егоистите са доста малка част. Причината, че често свършват първи, е чисто физиологическа – когато той е на пика на възбудата си, тя току-що започва. Повечето днешни мъже обаче си дават ясна сметка, че трябва да проявят търпение. А ако попаднете на някой „изостанал” индивид, вероятно самата вие ще трябва да проявите търпение и да му обясните някои неща – точно и ясно.

Мъжете не плачат

Трудно е да се каже кой точно е измислил този стереотип – мъжете или жените, но съвременните мачовци изобщо не се вписват в него. Напротив, повечето осъзнават абсурдността и вредата от него и дори го ползват за свалки. Което безспорно ни кара да им сваляме шапка, без обаче да вярваме до край на сълзите им.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X