Напишете дума/думи за търсене

Кучките - магнит за мъжете

Думата “кучка” напоследък изгуби своята отрицателна окраска. Жената-кучка се прeвърна в героиня и статии в списания и книги ни призовават да бъдем такива. “Когато използвам думата “кучка”, нямам предвид гаднярка или злобарка, а силна жена, която е наясно със себе си,” пише Шери Аргов в хитовата си книга “Защо мъжете се женят за кучки”. Красива, ярка, егоистична, кучката умее да получи от мъжа всичко, което поиска, а повечето обожатели падат в краката й. Но и кучките са различни и не всички мъже се влюбват в тях, а само тези, които имат специфичен душевен проблем.

Красавицата

Кучката най-често е красива. И когато е дошло нейното време за лов, характерът й вече е доста “повреден”. Тя е почувствала, че може да върти мъжете на пръста си.

За кого е опасна

За неуверените в себе си мъже. Психолози направили експеримент, като поканили група мъже и с тест установили нивото на увереност в себе си на всеки от тях. После ги запознали с жени и им предложили да отидат с тях на парти. Оказало се, че колкото по-неуверен е мъжът, с толкова по-голяма красавица поискал да излиза. Красавицата повишава неговата самооценка - нещо, от което той има потребност. Смята също така, че тя повишава и неговата значимост.

Съвместен живот

Ако неувереният мъж се “сдобие” с красавица, тя може да прави с него каквото си иска. Той знае, че едва ли ще му се отдаде друг път да получи благоволението на такава жена. И ще търпи всичките й капризи. А красавицата чувства, че с нея се гордеят, ценят я заради външността й и тя се стреми да получи максимална полза от това.

Енергичната

При красавиците всичко е ясно, а когато жена с обикновена външност върти мъжете както си иска, възниква въпросът какво толкова има в нея! Наистина в нея има нещо специфично и то се дължи на майка й. В характера на едно дете до 3-годишна възраст се “залага” бъдещата енергичност. Тя зависи от контакта с майката. Ако тя и детето през цялото време са заедно, то ще порасне спокойно, уверено, смело, с много интереси. Девойка, която е имала добър контакт с майка си, е енергична, темпераментна, уверена в себе си. Тя е сексуално освободена.

За кого е опасна

За мъж, който няма запас от вътрешна енергия. Той никога не знае какво иска. А тя знае - за себе си и за него. Той се страхува да предприема рисковани действия, а тя го подтиква към това. С такава жена е интересно. Тя е жизнена, с лек характер.

Съвместен живот

За нея флегматикът може да е само временно явление, докато не се намери “истинският”. А за него, ако тя го напусне, настава истинска трагедия. Струва му се, че са го лишили от енергия да живее. Тогава смисълът на живота му е да си я върне обратно.

Жената - празник

Тя може да е красавица, а може и да не е. Но мъжете винаги се увъртат около нея. Тайната е в истеричния й характер. Жените от този тип от ранно детство обожават да са център на внимание. Понякога истеричката може се прояви като топъл човек, който съчувства на другите, но всъщност в душата си е пресметлива и хладна.

Тези жени са майсторки в “разтоварване” на мъжете със скъпи подаръци. Умеят дори да ги разоряват.

За кого е опасна

За мъжете, на които в живота не им достигат положителни емоции, празници. Истеричката винаги ще “снабдява” своя партньор със солидна доза адреналин.

Съвместен живот

Тя ту ще се обиди за нещо дребно, ту с възторг ще се хвърли на шията му. И мъжът никога не знае какво го очаква. Той се пристрастява към този вид съществуване като към наркотик. И е готов да търпи всичко, само и само жената-празник да остане с него.

Кокетката

Тези дами изкусно умеят да будят у мъжа инстинкта на ловеца: “Настигни ме, а после ще видим...” Тя прави крачка към него, после две назад и точно контролира отстъплението, за да не се случи така, че да го изпусне. Кокетките често продължават тази игра, дори когато са омъжени. Например тя се обижда и престава да разговаря с мъжа си или го лишава от секс. И когато той съвсем се отчае, му подхвърля бонбонче.

За кого е опасна

За “недолюбените” мъже, които са имали строга и студена майка. И тъй като в живота си ние възпроизвеждаме атмосферата на нашето детство, мъжете, израснали в такова семейство, се влюбват в недостъпни жени.

Съвместен живот

В такова семейсво и двамата се стремят да решат своите вътрешни конфликти. Мъжът са старае да покори “майка си”. А за кокетката да се влюбиш означава да се предадеш, да урониш самочувствието си. Това може би е най-драматичният вариант, защото те никога няма да постигнат хармония и покой.

Безпомощната

Тази жена не може да се справи сама със себе си, та камо ли да завърти мъж! Тя е безпомощна и безволева. Всеки може да я обиди. Често страда от редки и сложни заболявания и затова не бива да се тревожи. Главното е, че тя през целия си живот трябва да бъде спасявана.

За кого е опасна

За мъже, които са много отговорни, и за тези, които имат ниско самочувствие. Такъв човек има непрекъсната нужда от потвърждение, че е необходим на другите. Често тези мъже избират професии като хиург, адвокат, психолог. Или просто през целия си живот спасяват жена си.

Съвместен живот

Тя може да му заяви: “Ако ме напуснеш, ще умра!” И ако мъжът се опита да направи нещо, което на нея не й харесва, ще се почувства като убиец. Често тези “чупливи дами” надживяват няколко мъже в живота си. “Оздравяването” е опасно за такава жена. Защото ако тя е силна, здрава и си е самодостатъчна, мъжът ще се почувстава излишен и ще си намери друга, която без него “пропада”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X