Напишете дума/думи за търсене

Боби Ваклинов: „Кога ще се върнеш“ е най-дразнещата женска реплика

През 2001 година Мел Гибсън, Хелън Хънт и Мариса Томей отговориха на въпроса „какво искат жените“ в едноименния филм. Добре, обаче никой оттогава не посмя да отговори на не по-малко сложния въпрос „какво искат мъжете“. Чакахме, чакахме, пък решихме да потърсим отговорите. Мъжете, които избрахме да попитаме, са добри в различни области. Те са на различни години и с различен житейски опит. Въпреки многото различия между тях открихме не по-малко еднаквости по темата, заради която ги потърсихме. Колкото и да са наивни обобщенията, ще си позволим от взетите интервюта да извлечем такива.

Мъжете днес нямат никакъв пиетет към напомпани устни и гърди, нито към изпосталяли дупета и крайници. Те са еднакво безразлични и към еманципираните кучки, и към слабохарактерните девици. Мъжете днес търсят разбиране, спокойствие и партньор за умен разговор. Е, ако умът е побран в тяло с естествено приятни извивки, разговорът може да продължи и до живот. Разбира се, на пълен стомах. Независимо дали с пиперки, или с пеперуди...

И, момичета, не забравяйте, че каквото и да говорят мъжете за нас, никога няма да ги чуете да казват: „Онази какви страхотни обувки има!“

Какво означава да си мъж днес – какви са очакванията и критериите според теб?

 Не непременно да си член на МЕНСА, но да знаеш това-онова, да си чел нещо различно от книгите за Георги Илиев и спортни вестници, не е задължително да вдигаш 100 от лежанка, но сякаш не е естетично ръцете ти да са като гуми на бегач. Би било хубаво и да имаш и някаква финансова независимост, а не да чакаш на застаряващи дами да те водят на СПА във Велинград.

Вярно ли е, че жените сме повредили самочувствието ви на алфи в глутницата?

На мен не сте ми го повредили, тъй като аз нямам глутница и съм вълк единак.

Кое е по-привлекателно – силна жена, която може да се справи с всичко сама, или нежна и чуплива кукла, която има нужда от силата на мъжа?

Сякаш микс между двете – първите понякога стават повече мъже от нас, а вторите прекаляват с глезотиите.

Какво у жената днес плаши мъжа днес?

Страхът от "тъмното минало" на жената до теб. И най-зловещият вариант, в който узнаваш някой страшен момент от това минало – например, че е претърпяла успешна операция за смяна на пола.

Ако видиш жена с торба, която се опитва да си отвори сама вратата, ще имаш ли колебание дали да й предложиш кавалерска помощ?

Не, разбира се, а и така, като й дам път да мине пред мен, ще мога да я поогледам – на тези основи като цяло е базирано кавалерството.

Коя е типично женската реплика, която не понасяш?

„Кога ще се върнеш?“

А неща във външния вид, които жените мислят, че са секси, а всъщност не са?

Ходят твърде облечени, не се научиха, чe по-лекото облекло винаги е на мода...

Коя част на женското тяло би взел и превърнал в изкуство?

Гърдите, задникът, краката...

Кое е за предпочитане – сгодна женица, с която да живееш спокойно, или дива и страстна лъвица, от която не знаеш какво да очакваш?

Сгодна женица за спокоен живот и страстна за любовница като за предпочитане е двете да си разменят местата от време на време.

Умна и приемливо непривлекателна или красива и приемливо глупава?

Зависи от предназначението – за нощта или за живота.

Кое е най-трудното в отношенията ти с жените?

Когато самата жена се окаже „трудна”, тоест... бременна.

През къде минава любовта на мъжа?

Според клишето – през стомаха... в случай че мъжът няма язва на дванадесетопръстника...

Харесва ли ти да бъдеш свален от жена, или предпочиташ този прерогатив да бъде запазен изцяло за теб?

Харесва ми да бъда „свален” от жена... на боксовия ринг особено, ако тя се казва Хилари Суонк.

Променят ли се сексуалните фантазии и желания с годините и как?

От шестгодишен статуквото в сексуалните ми фантазии не се е променило – засукани жени + - 40, като с предимство са тези +...

Мелания Тръмп, Брижит Макрон или Десислава Радева?

Мелания Тръмп е най-засукана и с най-силен сексуален заряд, но, от друга страна, с Брижит ще може да обсъждаме до късна доба в детайли творчеството на Бодлер предвид моя „полиглотски” профил, въпреки че и двамата май предпочитаме руска литература – МИЛФ И ПЕТРОВ. Десислава Радева ми импонира, но ме притеснява, че е прекалено ревнива, а и сме при един и същ лекуващ лекар с котето й...

Мъжете обсъждате ли помежду си жени? 

Обикновено става дума за бартер – на ти мойта, дай ми твойта...

А какво си мислите след секс?

5 минути не е съвсем зле...

В крайна сметка какво искат мъжете?

Това, което искат, го получават, ако съдя по себе си...

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X