Напишете дума/думи за търсене

Филми, по-секси от „50 нюанса тъмно“ (галерия)

Някои намират „50 нюанса сиво“ и неговият последовател "50 нюанса тъмно" за безусловни секси филми, но това не са единствените еротични ленти, които някога са вилнели по големите екрани. Доста преди на Крисчън Грей да му се прище по-изчанчен секс, зрителят се е наслаждавал на сексуалните неволи и на други героини. Предлагаме ви разюздана киноретроспекция. Седмица преди премиерата на последната част от поредицата ви представяме нейните еротични предшественици.

Буги нощи

Филм изцяло насочен към порноиндустрията, но с изненадващо подкупващ сюжет. Лентата проследява възхода и славата на порнозвезда по времето на „Златната ера на порното“ през 70-те и неговото падане от трона. Секс, много секс, наркотици и рокендрол, разбира се, също намират място в киноотрочето на Пол Томас Андерсън.

Девет седмици и половина

Мики Рурк и Ким Бейсинджър показаха преди две десетилетия как сексът и храната в хладилника вървят ръка за ръка. Еротичният романс разказва историята на брокер от Уолстрийт, който съблазнява невинна дилърка на изкуства. Девет седмици и половина е времето, в което двамата се отдават на всякакви плътски експерименти. На всякакви садистични експерименти, които не биха могли да изглеждат по-секси.

Секретарката

Мотото на секретарката на милионера Едуард Грей (да, явно всички мъже, които си падат по перверзиите, носят тази фамилия, или поне в западното общество) е: „Ако може да изпитаме болката докрай, тогава бихме могли да живеем живот, пълен със смисъл.“ Той започва еротична доминантна връзка със секретарката си, която подчинява, показвайки й неща, за които тя не би могла и да мечтае - не само за секс, но в крайна сметка и за любов. Капан, който той сам си поставя.

Учителката по пиано

Сексуално потисната учителка по пиано създава грешно впечатление у околните за нормалност, дори за скучноватост. Под горния слой обаче клокочи отявлена садомазохистична и воайорска природа, пълна със сексуални фантазии, които тя материализира със свой 17-годишен ученик.

Секс, лъжи и видео

Нещастно омъжена жена, която никога не е изпитвала оргазъм, се среща отново с приятел от колежа, за да разбере, че той има необичайния навик да записва на касета сексуалните изповеди и фантазии на жените. Въпреки че в началото отхвърля яростно това предложение, в крайна сметка героинята постепенно приема и изследва своята сексуалност, докато всичко се документира на видеолента.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X