Напишете дума/думи за търсене

За какво жените лъжат мъжете

Почти всеки ден ни се случва да пратим по-мило съобщение на половинката. Понякога обаче сме доста по-разюздани и не пестим по-сластните думи, които споделяме чрез телефона си.

48 процента от хората, които разменят мръснишки писани думи с партньорите си, лъжат в съобщенията си. Това твърди проучване на сексуалното поведение, публикувано в журнала Computers in Human Behavior.

За какво най-често лъжем мъжете в интимните си sms-и?

Аз съм абсолютно гола

В превод това означава, че си се натъпкала в любимия си клин или домашен анцуг, облякла си най-развлечената си блуза и гледаш някой женски сериал. И това, че си без сутиен не се брои за тотален дибидюс.

Мисълта за теб ме побърква

Твърде възможно това да е вярно, ако посред нощ гледаш някоя жежка любовна сцена в някоя романтична комедия или се възбуждаш от всичките кървища в „Игра на тронове. Това обаче не означава, че мисълта за него те е възбудила. Означава, че кинаджиите просто са си свършили добре работата.

Тая снимка я направих в тоалетната в офиса

Не е невъзможно да работиш на място, където тоалетната е по-чиста от собствената ти баня, но дори и така да е. Едва ли ще тръгнеш да се дупиш в кабинката, в чието съседство някой твой колега отдава значимото на нуждите на майката природа. По вероятно е да се си нащракала няколко снимки в мокрите помещения у вас, които да му пробутваш като част от интериора на офиса си.

Представям си те без дрехи и полудявам

Истината е, че всъщност си мислим за мъжествената челюст на Джордж Клуни, насложена върху тялото на оня полубог Крис Хемсуърт. Сложи малко щипка от нежното излъчване на Джош Дюмел и готово. В крайна сметка доброто въображение никога не е излишно.

Облякла съм онова секси бельо, което ми подари за Свети Валентин

В реално време нещата стоят така -сутиенът и бикините ми изобщо не са от един и същ комплект, да не говорим, че изобщо не са от една и съща марка, камо ли да са в еднаква тоналност. Да не говорим, че едва ли ще носиш най-изрязаните си прашки и корсет с жартиери, докато изнасяш годишния си отчет. За да си добър в работата, понякога ти трябва чисто и просто удобно бельо.

Сама съм вкъщи

Шегувам се. Поканила съм си приятелки на гости и клюкарим за мъже. Кой мислиш, че ми помага за тези жежки съобщения?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X