Напишете дума/думи за търсене

Триумфът на кучките

Автор на първата книга таблоид е журналистката Венета Райкова. Корицата е силна и внушаваща мощ, досущ като трона, изобразен на нея.
Телевизионната водеща описва известните хора от позицията си на вътрешен човек и предлага на читателите да надникнат зад затворените врати на спалните на звездите.

В книгата са разказани реални звездни съдби на три известни и богати жени. Едната е Виктория – водеща и продуцент на вечерно предаване с висок рейтинг, втората е Габриела – бивша мис, жена на футболист, а третата е фолк певица Александра – любимката на народа.
Историите на тези жени, техните падения и възходи, любовни истории и разочарования на фона на така наречения „български шоубизнес”. В "Триумфът на кучките" присъстват любовта, сексът, страстите, завистта, парите и славата.

Тези три героини обичат да вечерят заедно, за да споделят проблемите и щастието си. По традиция вечерите винаги са в Японския ресторант в София. Габриела е мъжемразка, която случайно се влюбва истински в мъж, който се оказва крайно неподходящ за нея и накрая се омъжва за свой колега.
Александра е момиче на купона, обича забавлението, краткотрайни връзки, търси си спонсори от политическите среди.

Жанрът на книгата е романтичен. Написан е от реалната гледна точка на авторката. Венета разказва истински истории, събирани през годините в предаването си „Горещо”. Имената на героините са променени, но читателите може би ще успеят да се досетят кои са истинските образи.
Книгата е предназначена за женската аудитория.
Стилът не е официален или обичаен за роман. Присъстват много разговорни изрази, които докосват все повече читателите.

„Триумфът на кучките” е първата книга от трилогията на Венета Райкова.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X