Напишете дума/думи за търсене

Известните мъже и техните много по-млади половинки

У НАС:

Ицко Финци и Лиза Боева живеят в малка къща край морето

През април 2017 г. 84-годишният тогава актьор Ицко Финци стана баща. 45 години по-младата му половинка, режисьорката Лиза Боева, го дари с дъщеря на име Матилда. Кръстена е на майката на щастливия татко. Един от първите, които се обаждат, за да честитят, е синът на Финци Самуел Финци, който е с 51 години по-голям от новородената си сестра и живее в Германия. Любовта между Лиза, която е от смесено българо-руско семейство, и Ицко Финци, който е от германско-еврейски произход, пламва заради киното. Боева е студентка в НАТФИЗ при проф. Георги Дюлгеров и в амбициозния си студентски проект включва много известни личности, един от които е именно Ицко Финци. Това се случва през 2004 г. Лиза Боева като сценарист и режисьор снима първия си късометражен филм - комедията “Боси”. Работата им по 18-минутната лента ги сближава. Въпреки голямата възрастова разлика двамата имат близки усещания за изкуството и киното.

Ицко Финци и Лиза Боева – 45 г. разлика СНИМКИ: 24 ЧАСА И РОЙТЕРС
Ицко Финци и Лиза Боева – 45 г. разлика СНИМКИ: 24 ЧАСА И РОЙТЕРС
Преди години пред “24 часа” Лиза Боева разказа, че е заживяла в дома на актьора, за да се спаси от атаките и досаждането на предишния си съпруг. Тогава тя обясни, че двамата с Финци обитават отделни стаи и се чувства много спокойна с него. Въпреки апартамента на централната столична улица “Московска” семейството предпочита да живее на морето, където има малка къща, а таткото всяка сутрин ходи да пълни морска вода в туби, за да къпе бебето Матилда.

Калин Сърменов и Боряна Пашева се женят след проблеми с властите

Калин Сърменов и Боряна Пашева – 18 г. разлика
Калин Сърменов и Боряна Пашева – 18 г. разлика

Калин Сърменов и съпругата му Боряна Пашева се запознават в Сатиричния театър. Тогава той е на 35 г., а тя на 17 г. Първите крачки прави Боряна. Проучва кога е именият му ден и с цвете отива в гримьорната, разказват след време двамата. Актьорът я кани на кафе и започва дълъг период, в който се чуват по телефона и се виждат. Заради 19-годишната възрастова разлика Сърменов се колебае. Това е и причината в началото родителите на Боряна да не го приемат. Това обаче се променя, след като се ражда дъщеря им Димана. Сключват брак след проблем с пътуване - заради разликата във фамилиите не пускат детето с тях на екскурзия. Властите изискват специални документи, а комисия посещава дома, за да види дали двамата живеят заедно.

Това не е първи брак за Сърменов. От предишната си съпруга той има голяма дъщеря на име Дария.

Иван Лечев и Евгения Александрова се запознават в “Мюзик Айдъл”

Иван Лечев и Евгения Александрова – 25 г. разлика
Иван Лечев и Евгения Александрова – 25 г. разлика

Носителят на “Грами” с групата ФСБ Иван Лечев има зад гърба си три брака.

За пръв път сключва брак, когато е едва на 19 г., а последната му женитба за актрисата и певица Евгения Александрова идва, когато е на 54-годишна възраст.

Сватбата е в Копривщица през 2010 г. в много тесен кръг. Двамата се запознават в тв риалитито “Мюзик Айдъл”. Той е музикант там, а тя беквокалистка. В интервюта пред медиите Лечев разказва, че тя е била точно пред него и през цялото предаване той гледал стройните ѝ крака. Един ден я кани на обяд и толкова дълго си говорят, че за малко да закъснеят за снимките на риалитито. Без да подозират, се оказват съседи.

Две години след брака се ражда синът им Константин. За китариста това е второ дете. От предишния си брак Лечев има един син, който също се казва Иван. Двамата братя имат 24 години разлика.

Росен Плевнелиев и Деси Банова стават семейство за година

Росен Плевнелиев и Деси Банова – 16 г. разлика
Росен Плевнелиев и Деси Банова – 16 г. разлика

От всички известни двойки в държавата най-голямо внимание през изминалата година получиха президентът Росен Плевнелиев и новата му съпруга Деси Банова. Той е държавен глава на 54 г., а тя - една от красивите синоптички на Нова тв и е с 16 години по-млада от него. Запознават се на 24 април 2017 г. на наградите за полет в изкуството “Стоян Камбарев”, които се организират от Деси Тенекеджиева. Тогава Плевнелиев раздава автографи и се снима с всички гости, а Банова е една от тях. Двамата се заговарят и изкарват дълго в компанията един на друг. Заедно са от края на 2017 г., но за миг не скриха любовта си, която се разви много бързо и прерасна в семейство. Двамата се венчаха на 17 юни 2018 г. в София в тесен семеен кръг.

От предишния си брак с журналистката Илияна Плевнелиева президентът има двама синове – Асен и Павел, а Деси Банова има дъщеря Йоана от предишния си мъж. Децата също присъстваха на сватбата.

“Атака” събира Волен Сидеров с Деница Гаджева

Волен Сидеров с Деница Гаджева – 26 години разлика
Волен Сидеров с Деница Гаджева – 26 години разлика

На 24 септември 2017 г. Волен Сидеров и Деница Гаджева минаха под венчилото, а шафер беше малкият им син, кръстен на баща си Волен. Двамата са заедно от края на 2011 г., но се познават от близо 15 г., когато Деница оглавява младежката организация на “Атака”. От 2007 до 2014 г. тя е депутат от партията на Сидеров. На 17 септември 2015 г. се ражда Волен Сидеров-младши. Момчето е единственото дете на партийния лидер, а името му е избрано от младата майка.

Преди Гаджева Сидеров беше женен за журналистката Капка Георгиева. Връзката им започва още през 1991 г. Живеят на семейни начала до 2006 г., когато сключват брак. Кумува им бившият вицепремиер Валери Симеонов. Волен и Капка са заедно 20 години, но обявяват раздялата си през 2011 г., а причината за развода е връзката на Сидеров с Деница. Вероятно трудностите по бракоразводното дело с Капка са сред причините, двамата дълго да отлагат сватбата си. За първия брак на Сидеров се знае много малко. Хората, които го познават, разказват, че след като се освободил от военна служба, постъпил на работа в Националния литературен музей и там се запознал с първата си съпруга. Не казват името ѝ, а повечето не го помнят. Но първият брак на Волен Сидеров продължил едва няколко месеца.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X