Напишете дума/думи за търсене

Как да разберем, че той е нашата половинка

Запознанствата в днешно време са вихрушка от емоции. Може да срещнете бъдещия си съпруг в куп онлайн платформи по всяко време.

От друга страна, обещанията за безкрайна и пълноценна връзка са малко.

Забързани да живеем живота си, понякога не разпознаваме най-подходящия за нас партньор и често се разделяме без време с мъжа на живота си.

Как да разберем, че това е господин Любов за нас.

Заедно сте от много време

Ако сте заедно дълго време, шансовете да се разделите са много по-малки. Не е невъзможно, разбира се, но според проучвания жените, които са свикнали с нещо или с някого за дълго време, са много по-малко склонни да го оставят. Никой обаче не отваря дума дали това важи и за мъжете, които рано или късно се сблъскват с прословутата криза на средната възраст.

Не спирате да го обсипвате с обич

Искате колкото се може повече да се грижите за него и дори го третирате като кралска особа.

Той е част от вашето обкръжение

Майка ви го обожава и той има сертифицираното одобрение на най-добрата ви приятелка. Отнася се с уважение към близките ви и търпи и най-досадните ви хора от вашата компания.

Доверявате му

Когато започнете да споделяте на партньора си най-съкровени желания и искате той да е наясно с това, което мислите, то със сигурност той е човекът, с когото сте готова да прекарате живота си.

Представяте си общо бъдеще заедно

Ако вече имате списък с имена на бебета или заедно планувате как да обзаведете бъдещото си общо жилище, то определено си представяте по-дълъг живот заедно.

Не го лъжете

Не се страхувате да казвате истината. Когато ви лази по нервите или се чувствате тъжна, не му го спестявате. А когато усетите ревност от време на време, не си мълчите, а откровено заявявате какво ви мъчи.

Обичате го безусловно

И не го криете. Думата „завинаги” е станал част от вашия речник. Не се страхувате да изразите обичта си и ви се иска целият свят да разбере за нея.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X