Напишете дума/думи за търсене

10 очебийни признака, че партньорът ни не е нашата сродна душа

Ако вярвате в сродните души и за нищо на света не искате да се отказвате от възможността са я срещнете, тогава трябва да спрете да се срещате с грешните мъже. За съжаление много от нас не успяват да разпознаят предупредителните знаци, които показват, че на връзката не й е писано да пребъде. Кои са признаците, че господинът до вас не е вашата душа-близнак.

1. Не му вярвате

Ако не вярвате на нещата, които вашият партньор ви казва или постоянно поставяте под съмнение неговите мотиви и местонахождението, значи нещо генерално липсва в отношенията ви. Или сте прекалено ревниви и ще трябва да поработите върху това, или и той прави някои потайни неща. Ако винаги действате като Шерлок Холмс спрямо партньора си и имате проблеми с доверието, връзката ви няма да я бъде. Не може непрекъснато да сте нащрек, това е просто изтощително. Сродната ви душа няма да ви кара да сте несигурни и със сигурност ще уважава това, което имате, дори и в този момент да не сте заедно. Без доверие няма връзка.

2. Нямате добра комуникация

Комуникацията в една връзка е много важна. Общуването е един от най-важните начини, по които се свързваме, и така поддържате здрави отношения. Без него отношенията ви нямат бъдеще. Сродната ви душа ще ви изслушва за едно и също нещо, ако се наложи и сто пъти, и няма да се оплаче нито веднъж.

3. Нямате дълбока връзка

Трябва да познавате партньора си интимно и това далеч надхвърля сексуалния ви живот. Трябва да знаете кой е той, какво иска от живота, какви са неговите цели, мечти и страхове. Ако не се чувствате свързани по този начин с човека до вас, то това може да означава, че той вероятно не е много отдаден на вашите отношения.

4. Не сте себе си, когато сте с него

Ако когато сте с него, чувствате, че не може да бъдете себе си, че той ви прави постоянно тревожни, стресирани, често сте в конфликт и вади най-лошото от вас, той не е точният човек. Важно е да се уверите, че не променяте същността си, за да направите партньора си щастлив. Освен това той трябва да ви накара да се почувствате щастливи и обичани, а не стресирани и тъжни. Не забравяйте да останете верни на себе си.

5. Нямате общи ценности

Ценностите на всеки са различни. Всяка връзка включва компромис, но ако вашите разбирания за живота са твърде различни от тези на партньора ви, ще се сблъскате с големи препятствия. Душите-близнаци често споделят визия за бъдещето си и имат еднакво отношение към света.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X