Напишете дума/думи за търсене

Каква е сродната ни душа според зодията

Повечето хора се надяват да срещнат сродната си душа, с която да изживеят в блаженство живота си. Понякога това се случва, друг път се оказва, че сме срещнали душата близнак на някого другиго. Какво казват звездите за подходящите ни половинки?

Овен

Вие имате много мечти и цели. Затова ви трябва някой, който да наречете съотборник в житейските си дела. Връзката с някой, който ще спъва постиженията ви, определено не е нещо, което трябва да поощрявате.

Телец

Не се разбирате особено с хора, които ви противоречат. Вие сте човек, който винаги иска да става на неговото, и който прави нещата по свой си начин. Затова не ви трябва някой, който да ви кара да се съмнявате в себе си. Идеалната сродна душа за вас е някой, който слепешком ще подкрепя мечтите ви и ще прави всичко възможно да сте доволни.

Близнаци

Вие сте доста приспособими и сте приемани от всякакъв тип хора. Но когато стане дума за намирането на сродната ви душа, на вас ви трябва някой, с когото няма да спорите безпричинно. Най-добри за вас са човеците, които ви карат да се чувствате комфортно и с които няма да ви се налага да правите компромиси със себе си.

Рак

Повече от всичко на света искате да бъдете обичани. За вас е абсолютно важно да усещате любов по начина, по който ви харесва. За вас е все тая как изглежда половинката ви или колко печели на година. Важното е сродната ви душа са ви обича безгранично и безусловно.

Лъв

Макар да вярвате в своето великолепие, на вас ви трябва някой, който да ви кара да бъдете по-добрата си версия. Егото ви постоянно търси валидация на вашата прелест от околните и затова имате нужда от някого, който да поддържа егоцентризма ви още по-жив.

Дева

Вие сте такива перфекционисти, че на хората понякога им е трудно да са около вас заради високите стандарти, които налагате. Затова сродната ви душа трябва да е някой, който да толерира вашата перфектност.

Везни

Обичате да се заобикаляте с красиви хора, които ми карат да се чувствате по-добре. Приятелите ви задължително трябва да имат положителна нагласа към живота. Затова вашата сродна душа трябва да няма проблем с прекалено социализиращата ви личност. Освен това трябва да обича приятели ви толкова, колкото и вие.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X