Напишете дума/думи за търсене

6 знака, че сме намерили сродната си душа

Стане ли дума за романтизъм, мисълта за сродните души винаги намира място.

Всеки иска да срещне правилното си другарче, с което ще гледат вперени в хоризонта до края на дните си, че и отвъд, но не всеки го намира. Как да разберем, че сме срещнали душата си близнак?

Нещата помежду ви са твърде прочувствени

Ако всеки един аспект от връзката ви изглежда твърде чувствителен, напрегнат и в пъти по-интензивно се усещате емоционално, то със сигурност може да се говори за среща с вашата половинка. Ако споделяте едни и същи идеи, едни и същи страсти, едни и същи каузи – то определено сте сред себеподобна душа.

Чувствате, че го познавате още преди да се срещнете

Душата близнак е човек, което определено споделя част от твоята душа. Затова не е изключено някога, в предишни животи, да сте били в пространството си пак. Ако изпитвате екстремно познати усещания, то тогава може и да държите в ръцете си доказателство, че човекът отсреща е сродната ви душа.

Разбирате се прекомерно

Ако още от първи поглед нещо е кликнало у вас, значи сте си намерили майстора. Без проблем разбирате какво чувства и мисли отсрещния.

Обичате дори недостатъците му

Когато сме влюбени, сме склонни да пренебрегваме нещата, които ни дразнят у другия. Но съгласете се, че това не трае дълго. След първоначалния ступор симпатичните недостатъци започват да се превръщат в досадности, които ни бодат очите. Ако минава време и на вас все още тези кусури ви харесват и не искате да ги променяте, това може да означава, че сте си намерили онази част от душата, която ви е липсвала.

Не може да си представите живота без другия

Веднъж срещнали сродната си душа, вие повече не можете без нея. Невъзможно е да си представите живота си без другия.

Вие двамата сте срещу целия свят

Без значение какви гадории ви се изпречат на пътя, вие си пазите взаимно гърба. Безстрашно ще се хвърлите с голи гърди срещу всяка житейска буря.

И един знак, че тя или той не е сродната душа:

Тръгва си. Или ви оставя да си тръгнете. Нужно ли е да обясняваме защо?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X