Напишете дума/думи за търсене

Кои са романтиците в зодиака

Може да отрежеш всички цветя, но не може да спреш пролетта да дойде.“ Пабло Неруда

Представете си до себе си да имате един неподозиран поет, който освен закуска в леглото ще ви поднася и душата си на тепсия.

Кои зодиакални зодии са романтични и кои изобщо не са добри в любовната надпревара?

Риби

"Любовта кара света да се върти" е мотото на мечтателните и романтични Риби. За тях любовта не е просто любов, а истинска любов със своите безбройни измерения като любов за вечността, дълготрайна любов, сродни души и какво ли не! Рибите ще ще ви покажат, че любовта съществува като въздуха. Те вярват в любовта, защото са я видели и чувствали. Да запазят последната хапка или да се научат да готвят заради любимия, те изразяват любовта си с всичко, което им попадне. Начинът, по който държат ръката на партньора си, начина, по който отговарят на съобщенията, начина, по който говорят за любимия си човек... списъкът може да продължи до безкрайност.

Телец

Традиционният Телец е твърдо вярващ в любовта и винаги се обгражда със своите близки. Хората от тази зодия биха предпочели да си стоят вкъщи с човека, когото обичат, отколкото да ходят по купони. За тях любовта е чиста, истинска и посветена. Те вземат ценностите от заобикалящата ги среда и се опитват винаги да накарат любимите си да се усещат специални, обсипвайки ги с непрекъснато внимание. В спалнята те може да са много чувствени.

Рак

Чувствителният Рак започва да вярва в любовта още от детството си. За представителите на този знак любовта е споделяне, грижа и всяко действие може да бъде акт на любов. Но те също са наясно, че някога загубена любов не е загубена завинаги. Ако не може да я намерят в един човек, ще я потърсят при друг. Любовта е постоянна величина за тях. Те са тези, които вдъхновяват другите да се влюбят и да покажат колко любов може да има в един човек.

Овен

Романтичната природа на Овена е малко по-различна от конвенционалните романтици на зодиака. Неговата свирепа и страстна любов излиза наяве, когато той е в спалнята и я показват дори със своята извратеност. Винаги търсейки динамична, авантюристична любов, Овенът е трудно да намери точния човек, но той е оптимист и не се отказва да опитва, докато не срещне най-подходящия за него.

Скорпион

Страстният Скорпион е пламенен вярващ в любовта, но отнема много време, за да се разкрие пред някого. Той трябва да е 100% сигурен в обекта си на желание, преди да се ангажира с него. Като реалист той познава грешките при избора на подходящия партньор. Внимателно подхожда към романтичните отношения, като винаги пази сърцето си. Веднъж щом човекът, към когото имат влечение, спечели доверието му, Скорпионът разкрива своята интензивна, страстна страна и е готов да се отдаде на дълготрайна връзка.

Лъв

Самолюбието е по-важно за Лъва, отколкото от всичко останало. Той е независим, но въпреки това е готов да позволи на някого да го обича. За него любовта не трябва да бъде повърхностна и трябва да бъде грандиозна.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X