Напишете дума/думи за търсене

Кои са романтиците в зодиака

Везни

Везните трябва да постигнат баланса между себелюбието и любовта към ближния, за да изпитат обич. Въпреки че се самообожествяват, когато нямат партньор, когато са във връзка, те тотално забравят за себе си. Везните са категорични, че няма такава любов като тази от приказките, въпреки че тотални фенове на такива любовни истории. Те трябва да разберат, че любовта не е толкова трудно постижима и трябва да бъде малко по-реалистично настроени.

Стрелец

За независимия Стрелец е трудно да повярва в любовта. Той знае, че изобщо не е реалистично да се намери онази истинска любов, за която всички тръбят, и би предпочел да бъде сам, вместо да му разбият сърцето. Стрелецът е щастлив в собствената си компания и предпочита да инвестира в приятелство, отколкото в любов.

Козирог

Любовта не е в списъка на приоритетите на трудолюбивия Козирог, който винаги е фокусиран в изграждането на кариерата си. Хората от тази зодия вярват в дълготрайната любов, в семейството, но също така са наясно, че тръпката от любовта съществува само в книгите и във филмите. Те трябва да са много убедени в своето романтично влечение към някого, за да инвестират в любов.

Дева

Друга от групата "Аз искам да вярвам в любовта, но съм прекалено реалистична" е Девата. Тя по-скоро би се концентрирала върху своите приятели и семейство, отколкото да хвърля усилия за нещо, което е абстрактно и идва без гаранция за нищо. Тя си е абсолютно самодостатъчна и обикновено й отнема много време, преди да започне да вярва в любовта.

Близнаци

Представителите на тази зодия бягат като дявол от тамян от сериозните връзки. Те не вярват в концепцията за „един живот-една любов“. Близнаците са от типовете хора, които си падат по по-несериозните отношения. Трудно им е да останат фокусирани върху един човек и смятат, че истинската любов е извинение да се правят откачени неща. За тях любовта е нищо друго освен забавление.

Водолей

Киселият Водолей ще ви даде 1000 причини, поради които не трябва да се влюбвате. Хората от този знак са твърде реалистични, за да се влюбят. На въпроса за тяхната концепция за любовта, те ще ви кажат, че това е да обичате себе си и работата си. Инвестирането в любов от други видове е чиста загуба на време за тях.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X