Напишете дума/думи за търсене

Съблазни го според зодията му – трета част

Продължаваме поредицата, в която френският астролог Марк Анжел ни съветва как да запленим един мъж според зодията му. Специалистът подчертава, че когато става дума за флирт, всичко е коз – и директният подход, и претендирането на срамежливост, и игрите на недостъпност. Въпросът е, че всяка от тези роли действа при различен тип мъже.

Везни

За да впечатлите мъжа Везни, всичко у вас трябва да е балансирано – и външният вид, и поведението, и интересите и хобитата ви. Преди всичко трябва да бъдете сериозна жена – само с външен вид и лековато поведение няма да го задържите до себе си. Но ако красотата е допълнена от амбициозност и характер, тогава този мъж може да стане ваш завинаги.

Много важно е да засвидетелствате уважение и интерес към мъжа Везни, подчертава Марк Анжел. И то не само на първата среща, а да сте готови да го правите всеки ден. Мъжете от тази зодия обичат да им се показва колко са важни за вас, колко са обичани. Особено ако го прави жена, която е блестяща в живота си – успешна, социална, забавна, красива, интелигента, артистична. Ако може да е всичко в едно, още по-добре.

Скорпион

Бъдете смели, директни, секси и много упорити. Мъжете Скорпион са лесни за съблазняване, но трудни да бъдат задържани задълго. Особено ако сте от жените, които прибързват с плановете за брак и деца - вместо да привлечете, ще отблъснете Скорпиона. От една страна, те не искат жена, която да ги притиска и да ги кара да се отказват от каквото и да било в живота си, но от друга - са егоисти и искат жена, която да се откаже от всичко заради тях. Бъдете готови да се посветите изцяло на Скорпиона, на неговите желания, на неговите страсти. И в никакъв случай не бива да го командвате или да му поставяте ултиматуми, пояснява френският астролог. Трябва винаги той да взима решенията или поне да вярва в това. От друга страна, ако се съгласявате на всичко като безлично същество, Скорпионът бързо ще загуби интерес. Така че с този мъж трябва да сте много изобретателни.

Стрелец

Ако сте готови да обиколите света, да пропътувате морета и океани, вие сте идеалната жена за мъжа Стрелец. Но ако сте домошарки, които не обичат промените и приключенията, нямате големи шансове. Най-важното при мъжа Стрелец е да не му е скучно – ако имате сто хобита, умеете да разказвате изключително интересни неща, имате богата култура, говорите пет езика и сте били в петдесет страни, той неизменно ще се влюби във вас от пръв поглед. Стрелецът има нужда да бъде разсмиван, интригуван и завладяван всеки ден. За да го впечатлите, трябва да сте самоуверени, сексапилни, интелигентни Да може да го предизвиквате и да устоявате на неговите предизвикателства. Най-големият страх на мъжа Стрелец е сивото ежедневие – така че бъдете готови да го оцветявате непрекъснато. Мъжете Стрелец обожават приятните изненади и новите начинания. Много важно е също така да не ги притискате и да не ги карате да се чувстват като в капан, напомня Марк Анжел.

към първа част

към втора част

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X