Напишете дума/думи за търсене

Какво правят различните зодии, когато са стресирани

Дори и най-емоционално стабилните хора ще достигнат точка, в която напрежението и чувството на неудовлетвореност ще бъдат прекалено силни и ще ги извадят от равновесие.

Различните хора ще имат различни начини за реакция на стреса, а техните зодии ще ви дадат груба представа за това как да разчетете тяхното поведение.

Овен

Задържането на всички емоции вътре у вас за прекалено дълго време ви се отразява пагубно. Тривиалността на нещата може да ви побърка. Дори най-малкото нещо, което не е на мястото си, ще ви накара да искате да крещите като побъркани.

Всички тези променливи емоции ви карат да си го изкарвате на хората около вас без никаква причина. Внимавайте, защото има опасност в такива момента да прогонвате хора, на които държите.

Телец

Често се залъгвате, че стресът не може да ви достигне. За известно време това внушение ще върши работа, но в крайна сметка вашите пороци надделяват.

Вие прибягвате до алкохол, цигари, понякога и до забранени субстанции, за да се освободите от напрежението. Това обаче може да ви вкара още по-дълбоко в порочния кръг на самоунищожението и злоупотребата с вещества.

Тези пороци само ще повишат стреса и безпокойството, в които вече сте се удавили.

Близнаци

Всички тревоги и притеснения, които се търкалят в ума ви, пречат на спокойствието ви. Обичате да се самозалъгвате, че сте просто уморени и че имате нужда само от малко почивка, но в момента, в който докоснете възглавницата, в главата ви отново започват да препускат бясно мисли. Това прави нещата по-лоши, защото липсата на почивка спъва желанието ви да се се справите с физическото и психическо изтрещяване.

Рак

Когато сте под силен натиск, вие бързо ставате дезорганизирани.

Опитвате се да направите списък със задачи, но след това забравяте да го следвате. Без значение колко се опитвате да се съсредоточите, огромното напрежение, което усещате, обсебва цялото пространство в ума ви. В такива моменти правите грешки дори с най-малката и най-лесна задача, защото мислите ви са в постоянен хаос.

Лъв

Когато сте под стрес, преяждането е вашият механизъм за справяне. Практически вдишвате тонове нездравословни храни, които ви попаднат подръка. Освен това се заривате в работата, която ви пречи да се храните редовно с питателна храна, и компрометирате здравето си хем с прекалено количество служебни задължения, хем с вредни продукти.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X