Напишете дума/думи за търсене

Какво правят различните зодии, когато са стресирани

Дори и най-емоционално стабилните хора ще достигнат точка, в която напрежението и чувството на неудовлетвореност ще бъдат прекалено силни и ще ги извадят от равновесие.

Различните хора ще имат различни начини за реакция на стреса, а техните зодии ще ви дадат груба представа за това как да разчетете тяхното поведение.

Овен

Задържането на всички емоции вътре у вас за прекалено дълго време ви се отразява пагубно. Тривиалността на нещата може да ви побърка. Дори най-малкото нещо, което не е на мястото си, ще ви накара да искате да крещите като побъркани.

Всички тези променливи емоции ви карат да си го изкарвате на хората около вас без никаква причина. Внимавайте, защото има опасност в такива момента да прогонвате хора, на които държите.

Телец

Често се залъгвате, че стресът не може да ви достигне. За известно време това внушение ще върши работа, но в крайна сметка вашите пороци надделяват.

Вие прибягвате до алкохол, цигари, понякога и до забранени субстанции, за да се освободите от напрежението. Това обаче може да ви вкара още по-дълбоко в порочния кръг на самоунищожението и злоупотребата с вещества.

Тези пороци само ще повишат стреса и безпокойството, в които вече сте се удавили.

Близнаци

Всички тревоги и притеснения, които се търкалят в ума ви, пречат на спокойствието ви. Обичате да се самозалъгвате, че сте просто уморени и че имате нужда само от малко почивка, но в момента, в който докоснете възглавницата, в главата ви отново започват да препускат бясно мисли. Това прави нещата по-лоши, защото липсата на почивка спъва желанието ви да се се справите с физическото и психическо изтрещяване.

Рак

Когато сте под силен натиск, вие бързо ставате дезорганизирани.

Опитвате се да направите списък със задачи, но след това забравяте да го следвате. Без значение колко се опитвате да се съсредоточите, огромното напрежение, което усещате, обсебва цялото пространство в ума ви. В такива моменти правите грешки дори с най-малката и най-лесна задача, защото мислите ви са в постоянен хаос.

Лъв

Когато сте под стрес, преяждането е вашият механизъм за справяне. Практически вдишвате тонове нездравословни храни, които ви попаднат подръка. Освен това се заривате в работата, която ви пречи да се храните редовно с питателна храна, и компрометирате здравето си хем с прекалено количество служебни задължения, хем с вредни продукти.

Дева

Каквото и да става вътре във вас, ясно се отразява на външния ви вид. Научете се да се отпускате малко по малко. Всекидневните задачи като гладене на дрехи, гримиране, миене на чинии, забиране децата от училище и прочие взимат най-доброто от вас, причинявайки ви стрес. Веднъж в седмицата правете нещо само и единствено за себе си.

Везни

Сълзите постоянно пълнят очите ви. Няма значение колко е банален проблемът ви, захлупен с пластове стрес и тревожност, той изглежда десетократно по-голям.

Не може да намерите телефона си и след две секунди започнете да плачете. Въобразявате си, че някой ви е погледнал накриво, и сълзите вече се стичат по лицето ви. Способността да държите емоциите си под контрол изчезва, когато сте под стрес.

Скорпион

Въпреки че това изобщо не помага, вие решавате проблемите си, като се криете от тях по какъвто и да е начин. Вашият механизъм за справяне със стреса е бягство от реалността. Вие предпочитате да бягате от ситуацията, която ви напряга, отколкото да прилагате продуктивни техники за справяне, които действително работят.

Стоите по цял ден с пижама в кревата. Не ви се занимава със социални контакти. По-лесно е да се скриете в дупка, отколкото да се изправите пред проблема и да го решите.

Стрелец

Когато вашето психично здраве е разклатено, вашето физическо здраве също става на пух и прах. Сякаш имунната ви система е толкова силна, колкото е емоционалното ви състояние. Така че, когато бъдете изтласкани до ръба на възможностите си, тялото ви реагира неблагоприятно. Не са изключени психосоматични симптоми като болки в стомаха, стомашно-чревни проблеми, лошо храносмилане и др. В същото време, постоянните мигрени ще продължат да ви тормозят, докато не разрешите проблема си.

Козирог

Не човек, който лесно може да намери светлина в тунела. Когато сте под стрес, облаците изглеждат по-дебели и по-тъмни от всякога. Обикновено сте цинични, но когато се сринете емоционално, ставате наистина жестоки към себе си и към всички около вас.

Водолей

Въпреки че сте наясно, че не може винаги да контролирате нещата, които се объркват, стресът заслепява тази мъдрост у вас.

Започвате да мислите, че сте отговорни за разпадането на целия свят. Ставате прекалено самокритични към себе си и имате склонност да се самонаказвате. Каквото и да правите, все не е достатъчно и смятате, че не може да бъдете уверени и оптимистично настроени. Това ви кара да се чувствате разочаровани и си го изкарвате на вас.

Риби

Плачът става вашият основен начин за катарзис в тези времена. Чувствате всичко толкова емоционално, че ви се ще да се наврете в най-скрития ъгъл, където може да получите достатъчно лично пространство, за да излеете горчилката от себе си.

Няма значение дали е в тоалетната, на работното място или в тъмнината на спалнята си, ще намерите начин да седнете и ридаете, докато изчистите натрупаните си емоции.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X