Напишете дума/думи за търсене

Какво куца в любовта при различните зодии

ОВЕН

1. Винаги искате да доминирате в една връзка

2. Често не вземате предвид чувствата на партньора си

3. Имате добро сърце, но имате трудности да го извадите на показ

Овенът притежава много силна и трудна индивидуалност, с която не всеки може да се справи. Въпреки че може да имате добри намерения, вие често не успявате да изразите емоциите си. Любовта излиза под формата на тревога. Желанието ви да помогнете често ви прави да изглеждате твърде критични. Искайки най-доброто за човека до вас, понякога го наранявате. Това ще ви струва много от вашите взаимоотношения, ако не се научите как правилно да показвате емоциите си.

ТЕЛЕЦ

1. Вие не мислите, когато говорите

2. Мислите за себе си твърде много

3. Не позволявайте на хората да видят доброто ви сърце

Телецът има обвивка, която е почти непробиваема, не позволявайки на хората да влязат. Въпреки факта, че често казвате погрешни неща и по този начин обиждате хората, вие все пак сте изпълнени с грижа за околните, но не знаете как точно да го покаже. С две думи, понякога изглеждате твърде тъп и прекалено искрен. Най-доброто, което може да направите, е да се научите да слушате внимателно и да се опитате да разбере околните.

БЛИЗНАЦИ

1. Мислите твърде много за дестинацията, а не за пътуването

2. Прекалено бързо се „влюбвате“

3. Не виждате какво притежавате, докато не го загубите

Близнаците са склонни да се фокусират много върху себе си и върху целите си. Това ви кара често да поставяте работата си пред връзката. Успехът е страхотно нещо, но не и когато няма с кого да го споделите. Виждате нещата в черно и бяло. Когато откриете любов, вие скачате толкова бързо в нея, че ще се искате да се ожените още на втората среща, а с това прашите отсрещния. Освен това често не оценявате връзките, които имате.

РАК

1. Понякога сте прекалено мили и вежливи

2. Хората мислят, че може да ви се разхождат из главата

3. Ако искате връзките ви да се случват по определен начин, трябва да поискате това

Представителите на тази зодия са едни от най-добрите хора, които притежават стара душа. Това обаче им пречи често да имат стабилни отношения, защото привличат противоположностите си. Ракът си пада винаги по човеци, които може да „поправи“. Гледате на партньора си като на проект. Привлечени сте от връзка, която изисква твърде много инвестиции, за да я поддържате. Вие толкова сте свикнали да се раздавате на всеки, че не го чувствате като тежест. Но ако се вгледате в себе си, ще видите, че има моменти, в които се чувствате празни. Има моменти, в които желаете някой да даде половината от себе си на вас. Има моменти, в които искате да имате една простичка и обикновена връзка.

ЛЪВ

1. Кълнете се, че мразите отношенията и чувствата

2. И се правите, че любовта не ви интересува въобще

3. Но някой ще ви накара да си паднете бързо и упорито по него, когато най-малко го очаквате.

Лъвът е напълно доволен без връзка. Хората от тази зодия са съсредоточени много повече върху приятелите си и държите семейството си на разстояние, когато ви се бърка в нещата. Лъвът е забавен и е доста търсена компания, но въпреки това не иска никаква връзка. Той отблъсква хората от страх. Но истината, че ще бъде най-щастлив, когато най-накрая намери смелост у себе си и свали всичките си прегради. Защото, когато това срещне точния човек, той вече няма да има нужда от механизма на защита и ще захвърли преструвката, че не го е грижа за любовта.

ДЕВА

1. Прекалено сте критични към себе си

2. Твърде сериозни сте

3. Прекалено сте срамежливи в началото

Девата е един от най-чувствителните знаци, които понякога се борят да намерят баланс в живота. Те са склонни да се фокусират много върху бъдещето и да се притесняват за миналото. Поставят си стени от страх, за да не ги наранят. Когато става въпрос за взаимоотношения, търсят човек, който да покрива всичките им изисквания, и преценяват хората малко прибързано. По този начин често изпускат шанса си в любовта. Прекрасно е да държите на високи си стандарти, но понякога това рикошира във вас. Това оказва влияние върху това, което търсите в даден партньор. Ако се борите да приемете себе си, ще бъде трудно да приемете и другите. Да бъдеш твърде сериозен, невинаги е от полза в живота. Добре е да си позволявате от време на време да сте щастливи.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X