Напишете дума/думи за търсене

Какво куца в любовта при различните зодии

ВЕЗНИ

1. Вие се страхувате да не повторите грешките си от миналото, , а това ви дърпа назад

2. Сравнявате всички с бившия си

3. Не обичате достатъчно себе си

Везните наистина обичат силно. Те показват своята обич чрез жестове и се опитват наистина усърдно да скрият шапката от любов на любимия си.

Въпреки че това е възхитително и повече хора трябва да са като вас, трябва да попитате себе си дали правите някои неща, защото така ги чувствате или е форма на свръхкомпенсация, защото не се чувстваш достатъчно добре? Отхвърлянето в миналото ви е накарало да се съмнявате във вас. Направете крачка назад и наистина се опитайте да подобрите връзката, която имате със самия себе си. Щом го направите, няма да поглеждате назад и да се заблуждавате, че бившият ви партньор е бил страхотен. Сравнявате всички с него, но истината е, ако ако наистина е бил такава голяма работа, нямаше да прекратите връзката с него. И понеже сте пострадали от тази раздяла, не позволявате на нови хора да влязат в сърцето ви. Но единственият начин да го преживеете, е да бъдете достатъчно смели, за да си позволите отново да бъдете щастливи.

СКОРПИОН

1. Не давате на хората справедлив шанс

2. Нямате реалистични стандарти за партньора си

3. Вие се борите с прошката, която трябва да дадете на миналото си

Скорпионите са склонни да бъдат много осъдителни както за себе си, така и за другите. Високите стандарти и високите очаквания ще ви донесат много успехи, защото оказвате голям натиск върху себе си, за да бъдете най-добрите. Но тези стандарти са трудни за живеене и често са непосилни за хората до вас. Най-голямата борба за Скорпиона е не да не се вглежда в негативните черти на някого и да го преценява въз основа на това, а нежеланието да му даде справедлив шанс. Освен това е злопаметен. Дори и да не знаете какво да кажете във време на спорове, за вас е важно винаги вие да сте победител в тях, а това съсипва отношенията ви. А фактът, че не давате повече от един шанс на партньора си, ще кара наистина добри хора да си тръгват от вас.

СТРЕЛЕЦ

1. Обичате твърде страстно

2. Много сте упорити

3. Понякога имате склонност да сте лепки

Стрелците са склонни да обичат хората с всичко, което притежават и носят в себе си. Често са ви наранявали, затова сте с доста високо вдигнат гард. Отнема ви известно време, за да преодолеете някого, и имате нужда да останете сами, за да усещат болката и да я превъзмогнете. Затваряте се в себе си и се кълнете, че повече няма да обичате, въпреки че сте една от зодиите, които се нуждаят най-много от любов. Имате склонност наистина да тествате хората и да поставяте препятствия от страх, за да не се нараните отново. Но когато станете отново готови да обичате, вие се радвате на много стабилни взаимоотношения. Имате склонност да превръщате връзките си в център на вашия живот, поради което боли толкова много, когато свършат. Така че внимавайте.

КОЗИРОГ

1. Имате склонност да избирате грешни хора

2. И винаги виждате най-доброто в тях

3. Но когато нещо се обърка, вие не си тръгвате

Козирогът е човек с добро сърце, който обича да вижда най-доброто в хората, дори когато някой им показва обратното. Независимо дали става дума за липса на увереност или просто за нужда от партньор, имате навика да избирате грешните хора. И въпреки че приятелите и семейството ви искат най-доброто за вас, понякога се чудят дали и вие искате същото за себе си. Бъдете предпазливи на кого поверявате живота и сърцето си, защото често се влюбвате в неподходящи хора за вас.

ВОДОЛЕЙ

1. Отхвърляте и потискате дълбоките емоции

2. Никой не осъзнава колко сте чувствителни

3. Нуждаете се от последователност

Водолеят се опитва да бъде нещо, което не е. Добре е да признаете, че искате да имате сериозна и стабилна връзка. Макар да имате наистина добро сърце и да искате да се грижите за някого, вие сте доста резервирани в любовен план, защото сте били наранявани в миналото. Криете чувствата си, защото сте се научили, че емоциите са признак на слабост, но в действителност, емоциите са това, което ви свързва с хората на по-дълбоко ниво. Добрата новина е, че някой ще влезе в живота ви и ще ви обича толкова силно и искрено, че няма да се страхувате от него.

РИБИ

1. Не сте предпазливи с кого се споделяте

2. Понякога давате твърде много

3. Разберете какво е реалността и какви искате да бъдете

Рибите са склонни да раздават сърцето си под път и над път и да виждат само доброто в хората. Затова често се споделяте с хора, които не ви заслужават. Макар че това е невероятно качество, важно е да прецените дали човекът, на когото го давате, го заслужава. Тъй като сте безнадеждни романтици, понякога се заблуждавате, че връзката е нещо, което в действителност не е. Това понякога ви кара да си мислите, че нещата са по-сериозни, и да предлагате по-бързо развитие на отношенията, което може да подплаши другия.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X