Напишете дума/думи за търсене

5 зодии, които са твърде емоционални

Всички имат чувства, дори и да не са винаги очевидни.

Някои хора са подвластни на усещанията си до такава степен, че това се превръща в предизвикателство да правят каквото и да било друго, освен да обработват емоциите си.
Този вид емоционални сътресения често се случват в потенциално интимни ситуации, при които романтичният интерес е едностранчив.

Някой, който е силно чувствителен, но не получава насърчението, което иска, може да се превърне в прекалено емоционален индивид. В такива случаи той се прибира в черупка си и се опитва сам да се справи с чувствата си.
Но трябва да помним, че емоциите са от решаващо значение за това кои сме и те могат да станат нездравословни, ако ескалират и причинят щети.

Риби

Рибите абсолютно не могат да понесат някаква подлост, несправедливост или жестокост. Когато чуят или станат свидетели на нещо подобно, на тях им е изключително трудно и им отнема много време да обработят чувствата си.
Те не могат просто да махнат с ръка и да продължат напред. Ако човек от зодия Риби види някого, когото обичат, да се държи по начин, който го разстройва, му е почти невъзможно да се чувства по нормален начин.
Нерядко Рибите ще бъдат толкова наранени, че няма да са в състояние да говорят с човека, извършил обидното деяние.

Рак

Щеше да е съвсем различно, ако Ракът трябваше да се справя само със собствените си чувства, но обикновено това не е така.
Хората от този знак са склонни да плачат много, но не само плачат за себе си. Те са изключително съпричастни и поради това са склонни да поемат чувствата на другите чрез езика на тялото си, изражението на лицето и тона на гласа си.

Овен

Овните са склонни да бъдат разбрани погрешно, но истината е, че представителите на този знак също притежават наситени емоционални възходи и падения.
Когато настъпи моментът, в който Овенът вече не е в състояние да отложи справянето с чувствата си, това може да бъде дълъг и тежък процес. Не е изключено емоциите им да ги превземат.

Дева

Девите са много по-емоционални, отколкото показват.
Те са склонни да преодолеят и след това да почувстват същите разочарования, неуспехи и моменти на тъга, сякаш се намират в постоянен цикъл. Хората от този знак постоянно търсят отговори, дори и на емоционални въпроси. Те няма да спрат да си зададат въпроса защо нещата са се случили по начина, по който са се случили и какво биха могли да направят по различен начин.
Всеки път, когато Девата ревизира болезнен спомен, болката е толкова силна, колкото е била в началото.

Скорпион

Когато Скорпионът е емоционален (обикновено поради разбито сърце), той е склонен да се затвори в себе си.
Хората от тази зодия имат нужда от тихо и тъмно място, където могат да бъдат сами с мислите и болката си. Ако Скорпионът се почувства обиден, излъган или предаден, той ще зацикли в тези емоции.
Вместо да се чувства по-добре, колкото повече Скорпионът се фокусира върху нараняването. Колкото повече тези чувства се засилват, е по-голяма вероятността те да възродят други спомени за това, когато са били сериозно наранени, което ги кара да се чувстват още по-зле.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X