Напишете дума/думи за търсене

Каква е сродната ни душа според зодията

Скорпион

Вие сте доста свадлив индивид, който не се свени да влиза в конфронтации. Затова идеалната ви сродна душа трябва да има желание да стои зад гърба ви независимо от поразиите, които сте готови да направите.

Стрелец

Вашата сродна душа трябва да е практикуващ комедиант. Имате склонност да се стресирате излишно, щом животът ви притисне. Затова на вас ви трябва човек, който умее да ви разсмива.

Козирог

Вие сте много силна и принципна личност, която никога не прави компромиси с етическите си и морални принципи. Не вярвате, че целта оправдава средствата и сте непоколебим застъпник за правдата. Сродната ви душа трябва да е някой, който споделя същите фундаментални разбирания за живота.

Водолей

Имате много мощен мозък, който е способен на велики дела. Познавате дълбочината на интелекта си, затова на вас ви трябва сродна душа, с която да не изпитвате досада от интелектуалното общуване. Човекът до вас трябва да е умен поне колкото вас.

Риби

Изкуството е важно за вас. Вие сте емоционална личност и винаги се опитвате да канализирате чувствата си чрез изкуството. Затова вашата сродна душа трябва да е муза за вас.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X