Напишете дума/думи за търсене

3-те зодии, на които никога не трябва да казваме тайна

Докато на някои хора може да се вярва безпрекословно и може да доверите и най-дълбоките си тайни, всички имаме някой покрай себе си, който няма начин да не съсипе всяко парти-изненада.

Какво прави някои хора толкова дискретни, а други нетърпеливи да споделят със света и най-сакралната информация за вас? Може би звездите имат отговор.

1. Стрелец
Като философи на зодиака, Стрелците са по-малко загрижени за фактите и повече за истината. Те искат „да стигнат до дъното“. Тези жизнени, интензивни и харизматични хора са известни със своите умения за разказване на истории и обичат да преувеличават и украсяват драмата. Бъдете предпазливи, когато им кажете нещо, което трябва да бъде поверително, защото, ако това е достатъчно добра история, те няма как да не я споделят с околните.

2. Близнаци
Близнаците са клюкарите на зодиака, така че те абсолютно не могат да си затварят устата. Тяхната управляваща планета е Меркурий и това е, което те искат да правят, да общуват! Въпреки че са душата на всяко парти, те не трябва да бъдат посветени в планирането на голяма изненада. Не че искат да я съсипят нарочно, просто обичат да играят по свои правила. Да, те са внимателни и дискретни с информация, която е сериозна и важна, но ако им се стори забавна, тогава ще разкажат всичко на висок глас.

3. Дева
Девата също се управлява от комуникационната планета Меркурий и тя абсолютно обича да говори. Представителите на този знак са склонни да се включват дори неканени в живота на останалите. Ако ще ви помогнат с нещо, трябва да го направите по техния начин. И ако направите грешката, като се съпротивлявате на плана на Дева, тя със сигурност ще разкаже за това как сте се справили неправилно със ситуацията с всеки, който е в обсега й. Това включва разказване на каквито и да било тайни, за да се разбере смисълът на ситуацията. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X