Напишете дума/думи за търсене

3-те зодии, които винаги са прави, или поне така си мислят

Придържането към нашите вярвания е възхитително явление, но нека не забравяме, че хората от време на време е добре да бъдем гъвкави, особено в общуването с околните.
Някои индивиди мислят, че винаги сме прави, докато други са отворени да чуят мнението на всички. Защо е тази диаметрална разлика? Нека погледнем към астрологията, за да разберем кои са зодиакалните знаци, които са убедени, че винаги са прави.

Дева

Добре, ясно е - Девите са блестящи. Управлявани от Меркурий, планетата на интелекта и обмена на информация, този земен знак ни заслепява със своите интригуващи факти и остроумие. Когато става въпрос за стимулиращ разговор, запалените наблюдения на Девите могат да отидат твърде далеч. Съвети от рода на: „Ако добавите оцет към тази вода, цветята ви няма да умрат“ или „О, позволете ми да ви покажа по-добър начин да засадите тези чушки“ са начинът на Девата да покаже, че й пука… и че си мисли, че „винаги е права. Сръчната Дева не може да не си представя всеки резултат от дадено събитие - от възхитителен до катастрофален. Докато някой друг може спокойно да ви гледа как готвите, Девата вижда потенциален инцидент в начина, по който държите ножа си. Да, хората от тази зодия смятат, че техният начин е най-добрият начин.

Лъв
За гордите Лъвове единственото нещо, което е по-лошо от грешката, е да признаят, че грешат. Този огнен знак влива страст и сила във всяка област от живота си, независимо дали се надпреварва със себе си из парка, за да победи най-доброто си време, пее в колата с пълно гърло или участва в разгорещен политически конфликт във фейсбук. Лъвовете обичат да забавляват; доказвайки таланта си на другите, те го доказват и на себе си. Като един от четирите неподвижни знака в астрологията, Лъвовете са директни и искрени в своите вярвания. Тази лоялна зодия стои до своите приятели, семейството и собственото си мнение. Да бъде видян, чут и разбран, носи на Лъва дълбоко задоволство. И валидирането на това да бъдеш прав. Лео може да иска да бъде най-впечатляващият човек в стаята, но няма нищо по-впечатляващо от внимателен слушател.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X