Напишете дума/думи за търсене

Зодиакалният знак, който се съчетава с всяка зодия

Астрологичната съвместимост е често предмет на спорен дебат. От Скорпиона и Козирога наистина ли са могъща двойка?
Дали сладката среща между Рак и Водолей е предопределено бедствие?
И знае ли някой какво всъщност става в главите на Близнаците?

Добрата новина е, че има един знак, който основно се разбира с всички останали в зодиака. Без драма. Хората от тази зодия са непоколебими приятели, забавни са, когато стане дума за любовни дела, и са невероятно работливи колеги. Не, не става въпрос за Лъва.
Въпреки че той е по-любвеобилен от всеки друг знак.
Не е и Овен. Въпреки че Овенът е приятел, когото може да доведете на всяко събитие.

Става дума за Риби. Този воден знак може да вирее във всеки зодиакален бързей.

Рибите се носят по течението
Рибите са променлив знак. Такива са и Близнаци, Дева и Стрелец, които бележат края на всеки сезон. Тъй като тези зодии представляват периоди от годината, когато нещата климатично неизбежно се променят, те винаги могат да следват течението на събитията. Рибите са променливият воден знак. Водните зодии са фокусирани върху емоциите, а това дава на Рибите огромно количество съпричастност. Рибите могат (съвсем буквално) да се поставят на мястото на всеки.

Рибите като приятели
Като приятели Рибите са изключително надеждни. Със своя единадесети дом (сектора на приятелството), управляван от Сатурн - планетата на правилата и отговорността - те приемат своите приятелства и обкръжение сериозно. Често виждаме архетипно срамежливите Риби да поемат ръководни роли в училище и в службата. Земните знаци (Телец, Дева и Козирог) може да открият, че с Рибите могат да създават най-добрите си приятелства.

Рибите като член на семейството
Рибите са последният знак на зодиака и поради това са склонни да се възприемат като „стари души“ или мъдри отвъд годините си. Като деца те често прекарват семейни събирания в разговор с леля си, вместо да тичат в задния двор с братовчедите си. Като възрастни те винаги насърчават много игри сред децата. Тъй като техният дом и семеен сектор се управляват от Меркурий - променящата своята форма комуникационна планета - те могат да поемат каквато и да е роля, която останалите от групата имат нужда да бъдат. Въздушните знаци (Близнаци, Везни и Водолей) винаги оценяват най-много радостта, която носят Рибите.

Рибите като романтичен партньор
Рибите обичат любовта. Макар да са известни с това, че са интровертни и се колебаят да се представят на обекта си на желание, след като най-накрая отидат на първа среща с потенциалния си любим, те са абсолютна наслада. Секторът за романтика и удоволствия на Рибите се управлява от Луната. Тя е изцяло свързана с удобствата на съществата и е във връзка с ритъма на настоящето. Рибите знаят интуитивно какво да правят и къде да отидат. Колегите им от водните знаци (Рак и Скорпион) вибрират най-много с Риби, когато става въпрос за романтика.


Рибите като колеги
Понякога плахите Риби лесно поемат контрола по време на срещи и при работа по проекти. Те са яростно лоялни колеги, които нерядко се борят някой друг да получи повишение. Рибите са знакът, който всеки иска в своя отбор. Това важи особено за Овен, Лъв и Стрелец.

Рибите са в състояние да се впишат във всяка ситуация. Тяхната благословия (и тяхното проклятие) е, че те винаги се опитват да се срещнат с други хора на тяхното ниво. Въпреки че понякога това може да накара Рибите да поставят под въпрос истинската им самоличност, това ги прави суперлесни за общуване. Никой друг знак не е толкова готов да жертва собствените си нужди за благото на групата, към която принадлежи, или да разглежда ситуацията от друга гледна точка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X