Напишете дума/думи за търсене

Какво казват зодиите, изричайки „Обичам те“

Зодиакалните знаци играят страхотна роля по отношение на любовта, привличането, емоциите и изграждането на романтични отношения. От Вавилон още се предполага, че звездите влияят върху чертите и събитията, случващи се в живота на човека.
С две думи, за всяка зодия „Обичам те“ може да означава нещо различно.

Овен


„Аз съм глуповато влюбен във всичко, което правиш“
Подобно на силната си ангажираност с всяка задача, Овните са силно отдадени на близките си. Любовта им е силна като камък, а ако чуете от тях. „Обичам те“, просто доказва, че вие сте буквално всичко за Овена - от най-малката частица до цялата вселена.

Телец


"Имам вяра в теб"
Хората, принадлежащи към зодия Телец, са склонни да бъдат по-предпазливи, докато взимат решения в живота си. Инвестирането на доверието им в определени хора и демонстрирането на любовта им към конкретен човек е огромно постижение. Едно „Обичам те“ от тях показва признаци на комфорт и доверие в човека отсреща.

Близнаци


„Показвам истинските си окраски с теб“
Притежавайки перфектна комбинация от социален и поверителен начин на живот, Близнаците обсъждат горещи клюки в ежедневието си, но нямат разбиране и емоционална връзка с партньора си. При липса на яснота по отношение на собствените си мисли и решения е трудно да се отворят пред някой друг. По този начин едно „Обичам те“ от представители на този знак доказва, че ти си единственият човек на света, с когото те могат да бъдат истински и да споделят своите социални и лични разговори. Повярвайте, това не е много лесно за Близнаците.

Рак


"Не си тръгвай никога!"
Тъй като са съпричастни, когато са във връзка, хората от зодия Рак се влюбват наистина дълбоко. Те са прилепчиви като дъвка. Така че, когато казват „Обичам те“, Раците основно заявяват, че ти си един от приоритетите им и ако ги напуснеш, би ги счупило.

Лъв


"Ти печелиш"
Тъй като са любящи по поведение и природа, решенията са трудни за достигане, защото Лъвовете виждат всичко от една гледна точка. За тях е присъщо, че обичат да са център на вниманието, но да намерят някого и да изградят стабилни отношения с него, е нещо, за което са копнеели. Така че, когато човек от тази зодия каже „Обичам те“, това е най-голямото постижение, което може да получите.
       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X