Напишете дума/думи за търсене

Какво казват зодиите, изричайки „Обичам те“

Дева


„Виждам дългосрочна връзка с теб“
„Обичам те“ е еквивалентно на връзка, когато идва от устата на Дева. Като знак, който не си пада по рисковете и обожава плановете, Девите изискват баланс в живота си. И когато казват „Обичам те”, те гледат към бъдещето и са готови да се обвържат.

Везни


„Ще те разбера или поне ще се опитам да го направя”
Неспособността да разберат какво казват другите, кара Везните да са изправени пред едно от най-големите предизвикателства. Те не гледат отвъд техните граници, но полагат огромни усилия, за да разберат този, в когото са влюбени. Тяхното „Обичам те” би означавало, че те нарушават своите граници, за да те разберат партньора си.

Скорпион


„Ще те защитя”
Неотстъпчиви, неспокойни и манипулативни са ключовите думи, свързани с природата на Скорпионите, но ако попаднете на добрата им страна, те са най-грижовните индивиди и ще ви предпазват от всяка възможна опасност. Не им допада да показват привързаност сред тълпата, затова „Обичам те” е нещо наистина голямо и важно за тях.

Стрелец


„Аз участвам активно в нашата връзка - поне засега“
Този знак си пада по свободата и блаженството, винаги търси нови пътища и е силно фокусиран върху бъдещето. Докато някои от тях са ангажирани с половинките си, останалата част вярва в подскачането от цвят на цвят. Това не означава, че той не е най-добрият избор за вас - просто удоволствието на Стрелеца е краткотрайно.

Козирог


„Успехът е мисията“
Поставяйки кариерата пред всичко, бидейки майстор на занаята си, Козирогът показва някои недостатъци в сферата на любовта. Основната причина е, че любовта ще го разсее от целта, която преследва. Така че, ако чуете думите „Обичам те” от него, тогава бъдете готови да станете част от една голяма история за успех.

Водолей


„Ще мина през огън и лед, но винаги ще бъда до теб"
Водолеят притежава динамични и оптимистични подходи, но думата ангажираност представлява огромна фобия за него и той обикновено бяга от сериозни отношения. Но след като тези страхове са победени и думите „Обичам те“ излязат от устата му, той ще се извиси като защитна стена и ще остане с вас завинаги.

Риби


„Ще ти простя всички грешки“
Известно е, че Рибите са неизлечими романтици. Едно от качествата им качества е прошката. Прощаването на почти всяка грешка приземява този знак в ситуации, в които понякога го нараняват. Така че, ако някой от зодия Риби каже „Обичам те“, това означава, че той ще извини всеки недостатък, който притежава любимият му. Това, разбира се, не означава, че трябва да злоупотребявате с тази добрина.

8 начина, чрез които мъжът казва "обичам те" без думи

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X