Напишете дума/думи за търсене

Никакви мъже повече!

Със сигурност ви е идвало до гуша и сте си давали това обещание поне веднъж. Разбира се, че винаги има кой да се надсмее над нашите планове и кроежи, но докато го направи, е добре да знаем как да се справим с невъзможността да търпим мъжките капризи.

1. Според някои древни вярвания призраците изчезват, когато свързаните с тях кости или вещи се посолят и изгорят. Така че, за да се отървете от призраците от миналото, просто съберете вещите, които ви напомнят за мъжа, и ги изгорете. Ограничете се все пак до снимки и картички... Не е нужно да се превръщате в подпалвачка на коли.

2. Насладете се на няколко седмици без екшън филми, без предавания за акули по Animal Planet и без никакви мачове. Оказва се, че дават много интересни неща по телевизията, когато контролът на дистанционното е във ваши ръце.

3. Поглезете се. Купете си подаръка, който искахте да получите за “Свети Валентин”, но той така и не се сети. Отидете на масаж (но задължително при масажистка жена – просто за да не нарушавате обещанието си) и обиколете магазините. Няма кой да ви засича колко време сте загубили в такива “безсмислени” дейности.

4. Най-големият плюс на “никакви мъже повече” е че може всяка вечер да е женско парти. Поканете всичките си необвързани приятелки (другите ще ви надуват главите за мъжете си, така че ги игнорирайте) за целия уикенд и изпълнете заръките от приказките “три дена яли, пили и се веселили”. Кой е казал, че задължително трябва да има принц?

5. Ако все пак не можете да издържите без никакви мъже, заложете на такива, които наистина си заслужават и се отдайте на гледане на филми. Препоръчваме ви Марио Касас в “Три метра над небето”, Дженсън Екълс в “Ten Inch Hero” и Джефри Дийн Морган в “Послепис: Обичам те!”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X