Напишете дума/думи за търсене

Защо известните мъже са с по-млади жени

Микеле Плачидо пристига с жена си Федерика на фестивала във Венеция през 2010 г.  СНИМКА: РОЙТЕРС

30 г. разлика са нищо, когато се казваш Микеле Плачидо, Ал Бано, Ерос Рамацоти, Андреа Бочели

Никога не съм твърдила, че съм оставила съпруга си, не е имало никакво “сбогом” помежду ни”, каза преди няколко месеца 34-годишната Федерика Винченти, известна най-вече с това, че е жена на 71-годишния актьор Микеле Плачидо. Само ден преди това медиите в Италия бяха публикували “некролога” на семейния живот на двойката с 37-годишна разлика. Повод за това стана интервю на театралната актриса Федерика пред италианското издание на “Венити Феър”, в което тя говореше за любовта, която с годините се мени.

“Когато си в началото, не мислиш, че

един ден тази

възрастова разлика

ще ви раздели

в много неща,

че между вас ще бъде старостта и че тя ще бъде като бездна... тя не ви разбива, а ви управлява... Тялото се променя, силите се менят, главата... Менят се поривите. Желанията ви вече не са едни и същи. Рядко излизаме, но ето - онази вечер бяхма на концерт на Ермал Мета (спечелил второ място на последния фестивал в Сан Ремо – б.а.) и аз танцувах. Микеле ме погледна и ми каза “Феде, ама какво правиш?”.

Изглежда така, сякаш от дълго време медиите са вторачени в двойката в очакване да обяви края си. По всичко личи обаче, че засега той се отлага.

Само месеци преди това самият Микеле Плачидо каза пред медиите, че “не е въпрос на възраст, а на сила на любовта. Бях решил да се разделя на 70 г., но сега удължаваме от година на година договора си. Ако трябва да свърши, няма да има никакви клюки. Беше една дълга и хубава история”.

А как започва тя? Федерика и комисарят Катани са заедно, откакто тя е на 18, а той на 55 г. И двамата са родом от Пулия, от две близки градчета – тя от Лече, той от Асколи Сатриано. Затова и за място на сватбата си през 2012 г. избират градче по средата. От любовта им още през 2006 г. се ражда Габриеле. За Федерика това е първи брак, докато за актьора и режисьор – трети, след тези с Илария Леци и Симона Стефанели, майки на трите му по-големи деца Виоланте, Микеланджело и Брено.

Федерика Винченти е пристрастена към театъра и музиката още от малка.

След като

тръгва с Плачидо,

започва да учи

театрално изкуство, оперно пеене и пиано в Националната академия за драматично изкуство “Силвио д’Амико” в Рим. През 2005 г. се дипломира и 3 г. по-късно я номинират за най-добра изгряваща актриса. След това обаче решава да се лансира в продуцентската дейност. На 21 години с 20 000 евро капитал продуцира първия си филм. “Исках да покажа, че могат да ми се доверят.”

Истинското предизвикателство за нея идва, след като се сгодява с Микеле Плачидо. През последните години тя се изявява в сферата на риалити предаванията за таланти, включително и в “Гласът на Италия”, където иска да покаже, че може да се бори и сама. След две предавания обаче я елиминират. В края на миналата година издава сингъл Sorry.

Пак от Пулия е и друга известна двойка с впечатляваща разлика във възрастта – певецът Албано Каризи, земляк и много близък приятел на Микеле Плачидо, и Лоредана Лечизо. Той е на 75, а тя - на 45. 

Ал Бано приключи неотдавна историята си с 30 г. по-младата Лоредана Лечизо, от която има две деца.  СНИМКА: ИНСТАГРАМ
Ал Бано приключи неотдавна историята си с 30 г. по-младата Лоредана Лечизо, от която има две деца. СНИМКА: ИНСТАГРАМ

След дълги години на кризи и възходи в отношенията им бившият съпруг на Ромина Пауър каза неотдавна сбогом и на блондинката Лоредана, от която има две деца. Така в крайна сметка завърши 18-годишната история между двамата южноиталианци, в която винаги прозираше сянката на американката Ромина. Неотдавна Ал Бано призна в интервю за жълтото списание “Ки”, че от всичките си години заедно с Лоредана щастливи са били само 3.

Как се ражда

любовта между

Лоредана и Ал Бано?

Навремето децата на Ал Бано и дъщерята Бриджита на Лечизо от първия ѝ брак учат в едно училище. Работещата в онези времена в местно радио Лоредана Лечизо се възползва от този факт и иска интервю от певеца. Два дни след това той ѝ се обажда от другия край на света и ѝ съобщава, че на следващия ден е в Челино (имението му в Пулия) и могат да говорят за интервюто. То така и не се състоява - вместо него се разхождат с лодка в езерцето на имението. После ходят на плаж на морето. Двамата обаче се срамуват да покажат връзката си пред другите родители в училището и се преструват, че не се познават.

Според Лоредана най-хубавите моменти от съжителството ѝ с Ал Бано са ражданията на децата им Ясмин и Ал Бано-младши. “Наричаше ме Пролет - припомня си тя. - Казваше ми:

За два месеца ти ми

даде онова, за което

понякога е необходим

цял живот”

Според Лоредана той се влюбил в нея, тъй като бил уморен от непрекъснатите клюки около развода му с Ромина и изчезването на дъщеря им Иления.

Лоредана Лечизо се пробва многократно с най-различни изяви в шоубизнеса в Италия, включително и в няколко риалити предавания, но безуспешно. От всичко това тя остави представа за себе си като за кариеристка на гърба на мъжа си и за повърхностна кандидатка за слава без талант. Двамата с Ал Бано така и не стигат до олтара. Лоредана не успява да спечели на своя страна и майката на Ал Бано – Йоланда, която винаги е държала на Ромина Пауър.

Според Лоредана финалът на любовта ѝ с Албано настъпва около Коледа на 2017 г. Засега изглежда окончателен.

И друга звездна двойка под прожекторите изпъква с големи разлики в ЕГН-тата си, макар че никой от публиката не се впечатлява от това. Музикалната легенда

Ерос Рамацоти е на

54 г., а втората му

жена Марика – на 30

Неотдавна те отпразуваха 9 г. от началото на любовта си. 

“Силата на любовта ще ни отведе далече, честита годишнина, моя любов”, е написал Ерос Рамацоти под тази снимка с жена си Марика.  СНИМКА: ИНСТАГРАМ
“Силата на любовта ще ни отведе далече, честита годишнина, моя любов”, е написал Ерос Рамацоти под тази снимка с жена си Марика. СНИМКА: ИНСТАГРАМ

Бившият топмодел Марика Пелегринели и Рамацоти се запознават през 2009 г. на сцената на Wind Music Awards – церемония, на която тогава красавицата е водеща. Искрата между двамата пламва в момента, когато 180-сантиметровата брюнетка връчва награда на певеца. По онова време той има зад гърба си болезнен развод с бившата си Мишел Хунцикер – тв звезда, попаднала в плен на секта, която променя живота ѝ. Ерос е обезверен след края на голямата си любов и не вярва, че може да се влюби отново. Марика обаче влиза в живота му като полъх свеж въздух.

Въпреки непрекъснатите слухове за кризи в отношенията им двамата са по-свързани от всякога. За деветгодишнината от любовта им Ерос подарява на Марика червени рози и любовно писмо. “Да бъдем все още заедно така, сякаш е за първи път - това трябва да изживее всеки по света”, пише в излиянието си Ерос.

Рамацоти и Пелегринели се женят през 2014 г., или 3 години след раждането на дъщеря им Рафаела Мария. След брака си двойката има още едно дете – Габрио Тулио. И двете деца на Ерос от Марика са изключително привързани към Аурора, голямата му дъщеря от Мишел Хунцикер.

И друг прочут италиански певец се преражда, влюбвайки се отново не в първа младост. Андреа Бочели днес е на 59 г. и въпреки че е сляп, “вижда” много добре, когато става въпрос за млади и красиви жени. Неговата втора съпруга е Вероника Берти, с 23 г. по-млада от него. 

Андреа Бочели и 23 години по-младата му съпруга Вероника  СНИМКА: РОЙТЕРС
Андреа Бочели и 23 години по-младата му съпруга Вероника СНИМКА: РОЙТЕРС

Двамата тосканци се запознават през 2002 г. на празнична вечеря във Ферара, на която никой от тях не искал да ходи. “За мен е удоволствие да се запозная с вас, маестро”, обръща се към 44-годишния тогава тенор 21-годишната жена.

Андреа Бочели

стиска ръцете ѝ и

повече не ги пуска,

защото искрата пламва моментално. Заговарят си на ти и им става ясно веднага, че искат да държат вплетени едни в други не само пръстите си, а и живота си. И днес Вероника смята Андреа за свой съпруг, любовник, баща и принц едновременно. Той казва, че като типична италианка тя е изключително ревнива. Най-после благодарение на нея певецът успява да се излекува от синдрома на Дон Жуан, характерен за него, преди да я срещне. И всичко това – въпреки че на младини изобщо не му вървяло с жените.

Вероника дарява Андреа с трето дете, след като той вече има от първата си жена двама големи синове. През 2012 г. се ражда Вирджиния, а 2 г. след това двамата сключват брак.

Вероника е жената, която стои зад всички продукции с участието на Бочели, независимо дали става въпрос за концерти, или благотворителни вечери. Следва неотлъчно мъжа си и когато той язди кон в имението си в Лаятико, до Пиза. Дъщеря на родители бунтари, Вероника се кръщава в църква едва на 23 г., след като Андреа я убеждава. До 20-годишна възраст тя дори не е чувала “Аве Мария”.

И близката приятелка на семейство Бочели -

Шарън Стоун, залита

по доста по-млади

Холивудската звезда неотдавна навърши 60, но въпреки това изглежда прекрасно до по-младия си с 19 години приятел.

Шарън Стоун изглежда прекрасно и на 60 г., залита по млади мъже.  СНИМКА: РОЙТЕРС
Шарън Стоун изглежда прекрасно и на 60 г., залита по млади мъже. СНИМКА: РОЙТЕРС
И в този случай става въпрос за италианска връзка, тъй като до Шарън стои неотлъчно красивият бизнесмен Анджело Бофа. Казват, че Шарън Стоун се запознава със своя “ангел” в швейцарския курорт Сен Мориц и след това са се отдали на приятна ваканция в Париж.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X