Напишете дума/думи за търсене

Как да накараме богат мъж да се влюби в нас

Искате да впечатлите и спечелите някой наистина заможен мъж, но не знаете как. Какво поведение даимате, как да се гриижте за външния си вид и какви техники трябвада използвате в секса, за да станете жена на милионер? Какво казва по въпроса авторката на едноимената книга Азора Райс.

Как да накараме милионера да се влюби

Вие сами знаете, че милионерите имат прекалено голям избор (особено на младини), за да се влюбят. Същото се отнася и за красивите жени, особено ако са богати. Да събудите чувствата на едните или другите е наистина голямо изкуство и предизвикателство. Но в случая ние говорим за милионерите, нали така? Сигурна ли сте, че сте готова?!

Вие също сигурно вече знаете, че за да бъде един мъж само ваш и да откликва на всяко ваше желание, е нужно не само да е ваш съпруг, но и да е лудо влюбен във вас. Това важи с пълна сила и за милионера. Много момичета мислят, че ако са готови „на всичко”, мъжете ще полудеят по тях. Това съвсем не е така. Мъжете често се отнасят снизходително или дори презрително към жени, които им позволяват прекалено много. Нима искате да сте една от тях? Разбира се, че не.

Следователно тук става въпрос за особени техники на поведение, които трябва да приложите, за да съберете плодовете от тях, а именно – женитба с вашия милионер и при повече късмет – без деца!

Техники в поведението

Преди всичко е нужно да сте много самоуверена, но не и нахална. Трябва да владеете до съвършенство изкуството на общуването, за да не скучае той с вас. Добре е да го впечатлите с чувство за хумор и изобретателност. Избягвайте при всички случаи клишетата и вулгарните изрази, дори и той да ги използва. Не говорете за трети лица, освен ако не са известни, и избягвайте клюките. Не говорете за бившите си гаджета или за лошото си настроение. Добре е да сте в суперкондиция и готова за предизвикателство, но и изчакваща. Не бива да избързвате. Освен това е добре да му покажете една-две дипломи или старинната си колекция от монети (тези мъже обожават парите). Можете да вземете назаем, ако случайно не колекционирате. Като всички мъже те се интересуват от спорт, хубава музика, бързи коли и пари, пари, пари...

Предпочитаните теми са за вашия бизнес (не прекалено обширно), за неговия бизнес (оставете го той да говори), за общи интереси в музиката и спорта, за времето, за общи познати (но без клюки, не забравяйте!), за интересни места, които сте посетили, за световната икономика, за ястията в ресторантите, за връзките в обществото.

Техники във външния вид

Освен че трябва да изглеждате блестящо, нужно е и да се чувствате така. Добре е да спортувате, така тялото ви ще бъде не само красиво, но и здраво, и стегнато.

Не мислете, че трябва непременно да изрусите косата си. Асоциациите не винаги са приятни за мъжете. Ако го направите, изрусете също и веждите и сложете сини контактни лещи, за да изглежда по-естествено. Един приятен светлокестеняв цвят е за препоръчване. Според едно социологическо проучване богатите мъже обикновено се женят за брюнетки, а русите жени са само техни любовници или компаньонки за пред обществото. Сменяйки цвета на косата си, вие сменяте и честотата на сигналите, които изпращате към даден мъж. Сигурна ли сте, че вашият е правилният? Ако така се чувствате в съвършена кондиция, отговорът е „да”. Но ако ви се струва, че сякаш не сте вие, ако се чувствате потисната, е по-добре да не експериментирате.

Ако не сте красива, направете си реална самооценка и вижте какво може да направи пластичният хирург или козметичният салон. Тук важи същото правило както и при косата. Важното е да се чувствате естествено и добре със себе си.

Техники в облеклото и грима

Гримът не трябва да е силен или крещящ. По-скоро трябва да е естествен завършек на красотата ви. По-добре бъдете по-естествена, отколкото по-екстравагантна. Добре е косите да са в същия цвят или малко по-светли от цвета на очите ви (или руси за зелени и сини очи). Не слагайте много руж или фондьотен, особено ако имате хубава кожа.

Дрехите са в зависимост от мястото, където ще ходите. Ако ви поканят на излет, е добре да бъдете спортно облечени, но никога не забравяйте елегантна черна рокля и официални обувки на висок ток. Не знаете кога ще ви потрябват, а и те не излизат от мода. Съобразете дрехите с фигурата си и не носете прекалено къси поли. Спортните панталонки са разрешени, но не и в комбинация с джапанки!

Бижутата е задължително да са от благороден метал и да не са прекалено много. Един мъж ви преценява и по бижутата, които носите. Това му говори много за характера ви и за вашата разточителност или пестеливост. Особено за един милионер, който едва ли има желанието да похарчи всичките си пари за бижута, коли или кожени палта. Ограничете се до колие, пръстен и гривна или часовник, в комбинация с обици.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X