Напишете дума/думи за търсене

Как да накараме богат мъж да се влюби в нас

Техники в секса

Май чакахте с нетърпение тази част, нали? Е, малки и по-големи хитруши, тук трябва да сте изключително предпазливи! Защото, ако избързате, рискувате да загубите всичко. Знам, че ще възразите, че ако сте големи виртуозки, не може да нямате успех. Да, така е. Зависи какво разбирате под успех. Ако искате да бъдете негова любовница, която чака целия уикенд да звънне телефонът, докато той е на почивка със семейството на Бахамите, или да получавате по-евтини обеци от пръстена на съпругата му за рождения си ден, моля... Но аз мисля, че вие се стремите към нещо повече? Вие искате този милионер да е само ваш – изцяло отдаден на вас и желанията ви! Права ли съм? Май че да!

Така че подхождайте внимателно към тази много важна стъпка. Той трябва да почувства, че е единствен за вас, че вие много харесвате всяка негова ласка и си допадате както интелектуално, така и физически. Но за да стане това, не трябва да се хвърляте на врата му още от първата среща. Изчакайте момента, когато и двамата сте готови за това, за да бъде споменът ви незабравим. Дори и да не успеете, знайте, че вината не е била ваша. Явно той е по-студен от хладилник в зимна нощ!

Добре е също да не показвате уменията си в секса. Ако той не е първият ви мъж, въздържайте се да говорите за предишните. Нека преминете през удоволствието заедно, без единият или другият да контролира ситуацията. Или ако предпочитате – оставете го той да води, но не бъдете напълно пасивна. Трябва така да съчетаете нещата, че той да повярва, че тази нощ е била само за него, както и това, че вие сте създадена, за да бъде с вас и другите просто не съществуват.

Успех!

Из „Как да се омъжим за милионер”

Книгата може да купите тук!

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X