Напишете дума/думи за търсене

Мъжът Скорпион - 10 истини

Срещате ли се, влюбени ли сте или сте омъжени за мъж Скорпион? Ако е така, вероятно сте научили нещо или две за него за времето, откакто сте заедно.

Едно е сигурно – миговете и годините, които прекарвате с мъж Скорпион, вероятно ще бъдат запомнящи се. Когато се влюби, той ти дава сърцето и душата си.

Той може да е човек, който е твърдо настроен към своите начини и вярвания, но също така вероятно е способен да ви покаже вид състрадание, разбиране и отдаденост, за разлика от всеки, който някога сте познавали.

Мъжете Скорпиони са известни с това, че са интензивни, мистериозни, страстни, съзерцателни, потайни, силно сексуални, вкусно чувствени, дълбоко емоционални и понякога отмъстителни.

Ето какво трябва да знаете за мъжете Скорпиони, свързано с връзките, и как да ги обичате по начин, който да ги държи заинтересовани завинаги.

1. Бъдете наясно, че мъжете Скорпиони обичат да бъдат прави във всичко

„Казах ти така“ може би е почти най-досадната фраза, която някога ще чуете. Никой не обича да признава, че е сгрешил за нещо. Това важи с пълна сила за егото на мъжа Скорпион.
Разбира се, не може да е прав за всичко през цялото време. Не го размахвайте пред лицето му, когато това се случи.

2. Знайте, че той лесно ревнува от други мъже във вашия живот

Прегръдката с приятеля ви мъж от детинство е продължила твърде дълго или онзи тип на улицата ви се усмихна твърде широко... Поне това ще си помисли мъжът Скорпион.
Ревността е мощна емоция. В неговите очи всеки от неговия пол, когото срещнете, е потенциална заплаха.
Нежно му напомнете, че имате очи само за него.

3. Не забравяйте, че приятелствата са важни за него

Дългогодишните приятелства са важни за него, защото той знае, че добрите приятели се намират трудно.
Той е лоялен и истински приятел и ще се придържа към другарите си в добри и лоши времена.
Така че, опитайте се да не му се ядосвате, ако трябва да избяга по средата на вечерята, за да отиде да помогне на приятел. Неговата лоялност и преданост ще бъдат налице и за вас.

4. Не се опитвайте да планирате изненада за него - той ще ви разконспирира

Ако се опитвате да планирате изненадващо парти за рожден ден за мъжа си Скорпион, има вероятност той вече да е наясно с това. Може да не знае какво точно сте планирали, но ще усети, че нещо става.

Скорпионите са изключително подозрителни по природа. Той слуша интуицията си и обръща внимание на заобикалящата го среда.
Ако се промъквате наоколо и сте по-тихи от обикновено, това ще бъде силно подозрително за него. Ако се опитвате да скриете нещо от него, със сигурност ще претърпите неуспех.

5. Не се страхува от нищо

Новите предизвикателства го вълнуват. Ще откриете, че той се възползва от шанса да опита нещо ново. Независимо дали става въпрос за скачане с парашут, планинско катерене или къмпингуване сам в гората за уикенд, нищо не го плаши. Храбростта му няма граници.

6. Ако не може да бъдете честни с мъж Скорпион, не може да имате връзка с него

Честността е едно от нещата, които той цени в една връзка преди всичко. Ако имате скелети в гардероба си, сега е моментът да му кажете. Не е нужно да разкривате всичките си тайни, просто му кажете как наистина се чувствате по отношение на определени неща.

7. Той обича да се грижи за ситуациите, които възникват, затова го оставете

Той е отличен лидер, защото може да остане спокоен, хладнокръвен и събран в стресови ситуации. Работната му етика познава граници и знае как точно да се справи със ситуацията, защото вече я е изпитал и е намерил най-доброто решение.

Той е напорист и всеотдаен, затова околните го слушат, защото знаят, че могат да разчитат на него.

8. Ако не може лесно да вземате решения, това няма да сработи помежду ви

Скорпионите силно не харесват пасивните хора. Мъжът от тази зодия е човекът, който винаги знае какво иска и как да го получи. Той приема нещата такива, каквито са, без да се опитва да ги захаросва.
Ако имате какво да кажете, дерзайте! Не пазете мнението си за себе си. Може да е малко плашещ, но няма да го обидите. Искрено иска да знае какво мислите.

9. Мъжът Скорпион казва какво мисли и чувства, така че бъдете подготвени

Той вероятно ще бъде първият, който ще каже: „Обичам те“. Няма да губи по всяко време да отрича или крие чувствата си към вас.
Скорпионите живеят, за да изразят емоциите си.
Няма да се страхува да плаче на сватбата на сестра си или да пищи като малко момиченце, когато се прибере вкъщи и ви разкаже за повишението си на работа. Той обича да се освобождава от този стереотип, че мъжете не споделят, когато им пука.

10. Той е запален по всичко, особено по живота

Той е луд по теб, работата си, каяк, туризъм, готвене и майсторенето на неща с ръце. Подобно на другите Скорпиони, страстта му се проявява във всичко, което обича.

Съвместимост на мъжа Скорпион

Ако сте Рак, Козирог, Риби или Дева, може би това, което най-много обичате в мъжа Скорпион, е фактът, че той е идеален за вас.

Но не забравяйте, че дори ако зодията ви не се смята за една от най-съвместимите със Скорпион, това не означава, че връзката ви не е предназначена да пребъде. Все пак и двамата имате много повече разположения във вашите рождени карти, които засягат живота и личността ви, така че се опитайте да не се фокусирате прекалено много върху вашите слънчеви знаци.

Що се отнася до любовта, съвместимостта на вашия знак Венера е от особено значение.

Как зодиите саботират връзките си

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X