Напишете дума/думи за търсене

Коя е зодията, която може да срита задника на всички

Повечето хора приемат зодиакалните знаци и това, което представляват, много сериозно. Било то „Скорпионите са най-сексуалните хора“ до „Рибите са родени мечтатели“... Зодиите обикновено удрят в десетката, когато става въпрос за описание на личността на човек, независимо дали говорим за добри или лоши характеристики.

Някои зодии са по-лоши от други, други са гадни, а на трети нищо не може да им се опре.

Овен
Овните са родени бунтовници и едва ли ще попаднете на човек, който няма революционна нишко в себе си. Те са едни от онези зодии, които наистина са лоши и едва ли се страхуват или плашат от нещо или някого. Винаги Овните ще се наредят най-отпред, когато става въпрос за постигане на успех, и няма да им пука кой стои на пътя им.

Телец

Телецът обикновено не мисли за себе си като лош човек. Той напасва отношението си според ситуацията, в която се намира. Когато нещата са наред, той ще имат приятно поведение с положително отношение към заобикалящото го. Но, не дай Боже, да се забърквате с него, той ще се превърне в непримирим, злобен и инатлив и ще се погрижи да видите най-лошата му добра страна.

Близнаци
Те може да изглеждат като хора, които винаги се заканват на нещо, но дори това да е така, е почти сигурно, че заканите им са предимно безвредно. Близнаците наистина се притесняват от много неща, но също така са добри в преструването на противното. Едва когато нещата станат твърде много за понасяне, тогава експлодират.

Рак

Представителите на тази зодия изобщо не са лоши. Те притежават огромна съпричастност, състрадание и емоции в себе си. По природа те може да не са много лоши, но когато дойде размирно време, те винаги са готови да се борят за себе си и близките си. Без значение какво преживявате, техните меки и чисти сърца винаги ще бъдат най-голямата им сила.

Лъв

Лъвовете са силни хора, с които никога не бива да се забърквате. Те могат да бъдат много агресивни и ядосани, когато са объркани. Лъвът е един от най-големите гадняри в зодиака, който прави всичко с много гордост и увереност. Най-зловещото нещо за Лъва е, че той понякога може да бъде толкова измамен и убедителни, че може да се измъкне от всяка ситуация невредим.

Дева

Девите не са лоши, защото много се интересуват от това, което другите хора мислят за тях и как те се възприемат от обществото. Това ги кара да се колебаят да правят всичко, което се отклонява от приемливите социални норми и правила. Но Девите имат огромно его и след като влязат в тази егоистична зона, никога не знаеш какво може да си мислят и какъв ще бъде следващият им ход.

Везни

Везните никога не се страхуват да говорят за това, което е правилно. Дори ако това означава неудобство и опасност за тях, те винаги ще вземат позиция, независимо от всичко. Тяхната страстна природа ги кара да държат на позицията си и да излагат своето мнение. Нищо чудно, че хората другите се възхищават на тяхната твърдост, решителност и сила. Това ги прави непобедими в сритването на задници.

Скорпион

Скорпионите са скрити лимонки. Те обичат да си гледат собствената паница, поради което е почти невъзможно да се разбере колко лоши са те. Скорпионите са един от най-трудните знаци, които съществуват, и те винаги изказват мнението си. Те никога не приемат ничии глупости и ледените им погледи са достатъчни, за да накарат панталоните на някого да се разклатят от шубе.

Стрелец

Стрелците са хора, които никога не следват мнозинството. Те никога не правят нищо само защото всички останали го правят или просто защото това е норма. Винаги следват инстинкта си, което ги прави вдъхновяващи в очите на повечето хора, с които се срещат. Техният приключенски дух и свободната воля ги прави смели и пример за подражание за мнозина. Те са истински гадняри, но в добрия смисъл на думата.

Козирог

Козирозите не се интересуват от това, което другите хора мислят за тях. Те се фокусират само върху онова, в което вярват. Много е трудно да се сплаши Козирог, тъй като той винаги сам си проправя пътя и никога не зависи от никого другиго да си върши работата. Ако погледът му се спре на нещо, той ще работи изключително усилено, за да е сигурен, че ще го получат. Ако това не е сритване на задници, тогава какво е?

Водолей

Водолеите са изключително добри в това никога да не отстъпват от битка и винаги наричат нещата с истинските им имена. Тяхната оригиналност и силна природа ги отличават от всички останали и всеки път, когато влязат в една стая, всички погледи са насочени към тях. Те знаят за какво говорят и рядко ще ги видите неуверени.

Риби
Рибите са тихи и креативни, но невинаги, защото искат да се слеят понякога със заобикалящата ги среда. Рибите имат меки сърца и нежни души, но в същото време тяхната увереност остава несравнима. Дори когато говорят за нещо важно, те ще го направят с много убеждение и увереност, което ги прави истински добри в ритането на задни части.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X