Напишете дума/думи за търсене

Така манипулират различните зодии

Всеки зодиакален знак има свои уникални характеристики, които го правят различен от останалите, независимо дали са положителни или отрицателни.

Във втория тип определено място намира манипулацията. Затова е добре да сте наясно с начина, по който всяка зодия манипулира, за да ви помогне да не падате в капана й.

Овен
Притиска всички с увереност

Овните дори не биха скрили опита си да ви манипулират. Толкова са вкусили успеха, че когато оказват натиск върху всички около себе си, за да стане на тяхното, те дори не се свенят.

Телец
Вади картата на жертвата

Когато се занимава с манипулативен Телец, човек трябва да остане логичен. Телецът е достатъчно умен, за да се държи като жертва и да манипулира ситуацията по такъв начин, че да почувствате, че вие сте този, който е виновен, и ще се поддадете, без да разберете, на неговите изисквания.

Близнаци
Убеждават другите със своите полуистини

Близнаците са с двойни личности и едновременно могат да бъдат верни приятели и лъжци до мозъка на костите си. Те могат да ви манипулират по такъв начин, че да повярвате на техните полуистини и да действате по начина, по който те искат.

Рак
Манипулира емоционално и се прави на жертва

Всички знаем, че Ракът е чувствителен – нещо, което той използва в своя полза. Ако някой откаже да изпълни неговото желание, той би го манипулирал емоционално, така че другият да се чувства виновен, че го е отхвърлил. В крайна сметка, се поддава на исканията му.

Лъв
Подиграва се на другите, за да ги направи по-незначителни от него

Гордият Лъв дори не може да си помисли, че хората ще направят нещо против неговите желания. Ако някой се осмели да действа по друг начин, ще го осъди външно, ще му се подиграе, за да се почувства непълноценен и в крайна сметка ще се подчини на лъвските щения.

Дева
Насажда идеите си в околните и ги кара да мислят, че са техни

Девата не би казала директно какво иска. Вместо това тя ще си проправи път през съзнанието на другите, бавно насаждайки своите идеи.

Везни
Симулират безпомощност

Везните използват грижовната си природа, за да симулират безпомощност, когато усещат, че нещата не вървят по свирката им. Техните приятели незабавно ще им се притекат на помощ, докато те седят и се наслаждават на шоуто.

Скорпион
Заплашва да напусне живота ви

Това е един от най-интензивните знаци в зодиака и затова Скорпионът е пълен с драма. Ако не получи нещата, които иска, той просто ще ви даде две възможности - или да му угодите, или той ще си тръгне от живота ви.

Стрелец
Изнудва другите с миналите им прегрешения

Когато Стрелецът осъзнае, че е на ръба да изгуби битката, той ще изтъкне вашите минали грешки, за да се почувствате виновни. Ще ви манипулира, за да мислите, че вие сте допуснали повече грешки, които са по-лоши от неговите, и по този начин той ще се измъкне от отговорността за собствените си злодеяния.

Козирог
Използва общата си култура, за да накара другите да се чувстват като идиоти

Като изключително практичен, Козирогът разчита на факти и статистически данни, за да манипулира другите. Той би извадил такава информация, че жертвата му да се почувства като идиот, който в крайна сметка ще се огъне под неговите искания.
Козирогът не би отстъпил, дори ако трябва да измисли тези факти.

Водолей
Съжалява и не съжалява

Умният Водолей ще се извини, че се е увлякъл в направената от него грешка. Той ще се държи така, сякаш никога повече няма да я повтори. Реалността е, че той изповядва веруюто „Извинявай, ама не съжалявам“. След като то й убеди околните, че може да му се вярва, той отново ще се върне към старото си Аз на следващия ден.

Риби
Мълчаливо наказват

Рибите следват твърде сериозно максимата „Мълчанието е най-добрата форма на отмъщение“. Те няма да влизат в разгорещени дебати и по-скоро ще използват пасивна форма на агресия като мълчанието. Те ще ви игнорират толкова много, че ще почувствате, че сте напълно непознат за тях.
Единственият начин да ги накарате да започнат да общуват с вас е като се поддадете на техните изисквания.


Лайфкоучингът - манипулация или реална необходимост?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X