Напишете дума/думи за търсене

Най-обичащите зодии

Желанието да обичаш и да бъдеш обичан е една от най-основните човешки потребности. Всички ние сме родени да даваме и получаваме любов. И все пак има хора, които са естествено свързани с по-голяма нужда от любов. И ако искате да бъдете обичани от човек, който по същество е по-любвеобилен, може да хвърлите един поглед на най-обичащите зодии за ориентиране. Зодиакалните знаци разкриват всички естествени черти на индивидите, включително колко са привързани, любвеобилни и грижовни.

Това са 6-те най-обичащи зодии.

Козирог

Отдаден на половинката си

Козирозите са отдадени на своите партньори. След като се ангажират с вас, добруването на връзката става техен приоритет.
На пръв поглед Козирогът може да изглежда като човек, който просто се интересува от изграждането на успешна кариера. Да, той е волеви и трудолюбив, отдаден на работата си.
Но ключова черта, без която професионалният му успех не би бил възможен, е неговата СТРАСТ. И бъдете сигурни, че той е еднакво страстен и обичащ и в любовния си живот. Той е посветен да обича партньорите си по най-добрия възможен начин.

Понякога хората от тази зодия се борят да намерят перфектния баланс между професионалния и личния живот. Но Козирозите приемат предизвикателството да накарат връзките да работят толкова сериозно, колкото и професионалните им цели. Така че понякога може да се наложи да им изложите насоките, върху които искат да работят, но те никога не пропускат да разберат и да положат повече усилия.

Телец
Чувствен партньор

Телецът е рекламиран като най-чувствените зодии. Така че бъдете сигурни, че романтиката и интимността никога няма да изчезнат във връзката ви.
Да, чувствеността невинаги гарантира, че те ще бъдат отговорни партньори. Но нека не забравяме и другата им основна черта - Телците са яростно верни. След като успеете да спечелите доверието им, те ще бъдат свързани с вас за цял живот.
Те са чудна партия, винаги нетърпеливи да ви обсипят със своята любов и обич.

Разбира се, не всичко е положително при тях. От време на време трябва да се справяте с ината им.
Уверете се, че те никога не усещат, че сте нарушили доверието им по някакъв начин. Ако има нещо, което Телците не могат да понасят, това е чувството, че са предадени.

Везни
Привързани любовници

Везните винаги придават толкова голямо значение на вашите нужди, колкото на собствените си, ако не и повече. Тяхното щастие се крие в това да зарадват близките си.
Те също са изключително привързани към партньорите си. Ако човек от зодия Везни е ваш любим, очаквайте да бъдете разглезени с внимание и комплименти. Ако той обожава нещо във вас, той го изразява открито.
В допълнение към любящата си природа, Везните са верни любовници. Не ги принуждавайте в началото да бъдат по-отдадени и ангажирани във връзката, това може да се окаже трудна задача и това е само защото те искат да бъдат проценти сигурни, преди да дадат сърцето си на някого. Но след като подпечатат сделката, никога повече няма нужда да се съмнявате в тяхната лоялност.
С всички тези качества не е изненада, че Везните са известни като най-добрите партньори за дългосрочни връзки.
Техните минуси? Е, Везните са изключително социални и приятелски настроени, така че ще отделят много време и внимание на многобройните си приятели, което може да ви накара да се почувствате малко пренебрегнати.

Рак
Нежен любим

Раците са съпричастни, чувствителни, емоционални, грижовни и семейно ориентирани. Тези черти превръщат любовта към човек от тази зодия в наистина приятно преживяване.
Сърцата им преливат от чисто състрадание към приятелите и семейството си. Те показват силни майчини емоции към близките си и ще защитят този, когото обичат, с живота си.
Изражението на любовта на Раците е нежно и това заедно с романтизма им ги прави едни от най-нежните и мечтателни партньори.
Като съпричастни натури, те подкрепят избора на любимия си и винаги са готови да изслушат търпеливо и да дадат полезни съвети.
Единственият проблем с тях е, че тяхната чувствителност лесно ги прави ревниви и подозрителни във връзките.

Скорпион
Интензивен любовник

Скорпионите внасят толкова голяма интензивност във връзката - подгответе се за жестока страст, ако сте влюбени в човек от този знак.
Те обичат да ровят дълбоко и да познават сърцето ви, така че очаквайте дълбоки, интимни разговори.
Това, което ги прави толкова желани, е способността им да обичат дълбоко, както физически, така и емоционално.
Те са придирчиви любовници, но след като сърцето им се влюби, те обичат без условия и имат очи само за своите партньори.
Като воден знак, чувствата им са дълбоки и добре скрити. Понякога трябва да погледнете под повърхността и да изследвате истинското им състояние на ума. Тази тенденция да държат чувствата скрити ги прави по-примамливи.

Риби
Мечтаните половинки

Рибите са романтични души - така че се пригответе да бъдете главозамаяни. Да бъдеш обичан от Риби, е като да живееш в приказка.
Тъй като са изключително съпричастни, те просто естествено усещат болката ви и не се спират пред нищо, за да ви развеселят.
Те са хора, на които може свободно да се оплаквате от тежък работен ден. Рибите ще съпреживеят емоциите ви и вероятно ще приготвят някаква комфортна храна, за да повдигнат настроението ви.
Най-вълнуващото при Рибите е, че те могат да бъдат и флиртуващи, и романтици. Понякога те ще се впуснат в остроумни закачки, докато друг път ще получавате красиви любовни бележки - сърцето ви със сигурност ще се стопи от толкова обич.
Единственият проблем, който може да срещнете при Рибите, е, че те не могат да се справят без времето си сами. Оставете ги да се насладят на самотата си, но им напомнете, че чакате да прекарате време с тях, след като се почувстват готови за това.


Какво прави хората от тази зодия щастливи?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X