Напишете дума/думи за търсене

Най-непреодолимата причина, водеща до раздяла, при отделните зодии

”Прекъсвачът” на отношенията за всеки е различен. Докато някой може да възприеме една черта от характера на партньора си като абсолютен разбивач на връзката, за друг може да тази характеристика да е нищо работа.

Както при много други неща, и тук нашите зодии има какво да кажат.

Кои са най-преодолимите причини за раздяла при всяка зодия?

Овен
Липса на химия

Никога не може да очаквате Овен да има връзка, в която има нулева химия, особено когато липсва сексуална химия. Овните се изразяват най-добре чрез секс и физическа близост. И ако видят, че партньорът им не полага никакви усилия да овкуси нещата в спалнята, те бързо губят интерес.
И това не е само физическа химия, емоционалната химия също има голямо значение. Дори и любимият да ги вълнува в спалнята, но няма психическа съвместимост помежду им, това служи като огромен прекъсвач на отношенията.

Телец
Партньорът му не прави усилия за външния си вид

Въпреки че Телецът е доста земен и приземен, физическият външен вид има голямо значение за него. Той никога не би се срещал с някого, който не полага никакви усилия, когато става въпрос за имидж. Някой, който е небрежен и лошо облечен, е в състояние да спре увлечението му.
Не е нужно да сте най-красивият човек на света, но трябва да сте добре поддържан, да имате добра хигиена и да бъдете представителен. Телецът се чувства неуважен, когато партньорът му не се интересува как изглежда и отказва да положи каквито и да било усилия, за да промени това.

Близнаци
Мненията му не се оценява

Близнаците са натурални събеседници и са много мнителни. Те обичат да говорят за всичко под слънцето и не могат да си представят, че ще бъдат с някого, който не се интересува от това, което представителите на тази зодия имат да кажат. Най-добрият начин да зарадвате Близнаците е като вземете сериозно тяхното мнения и гледни точки, а ако не го направите, тогава те ще се сбогуват с вас на мига.

Хората от този знак са начетени, интелигентни и образовани, така че когато не смятате мненията им за нещо важно, те се чувстват неуважени. Ще усещат, че не ги смятате за равни.

Рак
Липса на емоционална подкрепа

Ракът винаги търси партньор, който да му осигури достатъчно емоционална подкрепа, когато се нуждае. Хората от този зодия са емоционални и сантиментални, за които чувственото удовлетворение и подкрепа имат по-голямо значение от всичко друго, особено в бурни времена. Връзката с човек, който не разбира това и никога не ги подкрепя емоционално, е причина за раздяла за тях.
Ракът винаги се опитва да бъде на нивото на всички хора, които обича, и да им помага по всякакъв начин, така че естествено е той очаква същото от човека, с когото има връзка.

Лъв
Мрази партньорът му да е скъперник

Лъвовете са едни от най-щедрите хора, с които ще се сблъскате, и затова мразят скръндзите. Лъвът обича да глези партньора си с подаръци и никога не пропуска да го обсипва с тях. Затова, ако партньорът му е пестелив или скъперник, той трудно се справя с това.
Това не означава, че Лъвът ще очаква половинката му да похарчи всичките си пари безсмислено. Той просто иска другарчето му да бъде щедро. Ако някой се опита да задуши плановете на Лъва да се забавлява, укротявайки разходите му, това е краят на връзката.

Дева
Партньорът не е достатъчно любопитен, за да научи нови неща

Девите са интелигентни хора, които винаги се стремят да научат нещо ново. Те са истински любопитковци и вярват, че без постоянно учене и любопитство животът може да бъде скучна работа.
Така че, когато партньорът им не проявява интерес да научава нови неща, това може да е огромен препъникамък във връзката за Девата.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X