Напишете дума/думи за търсене

Какво е любовта за различните зодии

Как бихте преподавали любов според зодиакалния ви знак?

Едва ли има човек, който да не е усещал любовта в най-пълната й сила, както и болката, нанесена от нея.

И колкото и да се твърди, че любовта е универсална, всяка зодия има различен урок от нея, който би могла да преподава, ако е учител в училището на живота.

Овенът учи, че любовта е пробуждане

Като първи в зодиака, Овенът символизира всички сили на природата, които се събуждат след дълъг сън. Самият живот е сила на пробуждане. Овенът ни учи, че любовта е истинската сила на пробуждането. Точно както пролетта събужда цялата природа, любовта ободрява Овена и събужда всичките му инстинкти. Той е верен на сърцето си и постига това, което иска.

Телецът учи, че любовта е истинска

Вторият зодиакален знак има различен подход. Хората от него са много по-стабилни и търсят „любовна бърлога“. По този начин техните изначални инстинкти рядко са инфантилни. Те искат любовта да бъде свободна и реална, дълбока и интензивна. Любовта е сила и Телецът иска да я почувства по този начин.

Близнаците учат, че любовта е вдъхновяваща

Третият зодиакален знак е този, който винаги е наясно с околните влияния. Близнаците чувстват любовта като възвисяваща сила, която може да разсее негативността и тъмните мисли. Любовта ги вдъхновява, правейки удивителни неща, когато са влюбени. Близнаците са тези, които ни учат, че любовта е вдъхновение.

Ракът учи, че любовта е грижа

Четвъртата зодия е първата от водните знаци. Ракът е управляван от Луната. Следователно, когато Ракът обича нещо или някой, той го залива с грижа и защита. Това, което научаваме от него, е, че любовта може да ни поддържа физически и емоционално. Както се пее в онзи вечен шлагер на Бийтълс „Всичко, от което се нуждаем, е любов“.

Лъвът учи, че любовта е смела

Петият зодиакален знак е управляван от Слънцето. Затова любовта на Лъва е очевидна, реална и трябва да бъде уважавана. Той може да прави луди неща от любов. Затова останалите зодии се вдъхновяват от неговите действия и пример. Лъвът ни учи, че любовта дава сила да подхранваме мечтите си и да надскочим страховете си.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X