Напишете дума/думи за търсене

Защо Скорпионите са толкова агресивни?

Скорпионът е сладък, докато не му подложите крак.

Не всички Скорпиони са подли, но както и при другите зодии, Скорпионът има тъмна страна.
Чували сте за Чарлз Менсън и Джон Готи, нали? Тези хубостници са родени под тази зодия.

Родени между 23 октомври и 21 ноември, Скорпионите са мистериозни, емоционални и бурни.

Защо Скорпионите са агресивни? Ами защото те се управляват от емоциите си. Хората от тази зодия се характеризират със своята бърза гневна реакция и ожесточена страст.

Скорпионът се управлява от две планетарни влияния: Плутон, богът на подземния свят, и Марс, богът на войната, което би трябвало да даде доста добра представа защо всеки Скорпион е такъв, какъвто е.

Опасни, свирепи и безкомпромисни, Скорпионите не обичат да се забъркват с тях. Тяхната агресия се проявява, когато усетят, че са пренебрегнати по някакъв начин.

Скорпионите имат шесто чувство за това, когато им се подиграват.

Ако ги погледнете отвисоко, Скорпионите ще ви накарат да съжалявате. Двете неща, които най-много мразят, са нечестността и пасивността. Те не обичат да правят компромиси и са невероятно параноични, така че техните по-агресивни склонности идват от тяхната подозрителна и ревнива натура.

Но това е само защото Скорпионите са най-своенравните, изразителни и непримирими хора, които някога ще срещнете. Те използват своята агресия, за да защитят свободата си, за да изразят себе си, както искат.

Скорпионите са толкова агресивни, защото обичат трудно.
Връзките винаги са черно-бели за Скорпиона. Не си падат по неангажиращите отношения. След като бъдете въведени във вътрешния кръг на Скорпиона, никога няма да напуснете.

Езикът на любовта на Скорпиона може да граничи със свръхзащита. Макар че това означава, че винаги ще имате някой, който да ви пази гърба, Скорпионът има подход „всичко или нищо“, когато става въпрос за вашата безопасност.

Ако някой се опита да се забърка с вас, той ще направи всичко по силите си, за да накара този човек да си плати. Докато някои зодии приемат по-задкулисен подход, Скорпионите абсолютно ще ударят в земята всеки, който се занимава с лошо с тези, които обичат.

Понякога свръхзащитността на Скорпиона граничи с контрол и дори малко снизходителност. Представителите на този знак мислят, че абсолютно знаят кое е най-доброто за вас и ще отстояват позицията си до смърт.

Ако се срещате със Скорпион, той ще иска да знае всеки детайл и информация за това, което правите, къде отивате. Скорпионите не обичат да не знаят: как ще могат да ви защитят иначе?

Понякога човек просто се нуждае от собствено пространство, но силната и почти всепоглъщаща любов на Скорпиона може да не позволи това.

Скорпионите обичат информацията и ще направят всичко необходимо, за да я получат. Може да се каже, че са агресивни в търсенето на знания.

Докато Скорпионите са невероятни пазители на тайни, те са известни с любопитството си за всичко.
Ако искате да запазите нещо от Скорпиона в мистерия, по-добре бъдете много добри в това; трябва да направите тайната си деликатно и внимателно изкуство, защото Скорпионите могат да подушат нечестността на секундата.

Знанието ги прави добри, напористи лидери, защото те използват цялата информация, с която разполагат, за да вземат добри решения.

Всичко скрито, неразгадано и мистериозно веднага ще привлече Скорпиона. Обсебеността им от решаването на странни и неизследвани променливи ги прави неудържими.

За Скорпиона е важно да остане верен на емоциите си. Той е притеснително осъзнаващ чувствата си поради това, колко пълноценно усеща всичко.
Това прави представителите на зодията най-съпричастните хора, които някога ще срещнете. Скорпионът винаги ще ви насърчава да бъдете верни на себе си и винаги ще разбира през какво преминавате.

Когато Скорпионите са поставени в ситуация, която не им харесва, те се чувстват безсилни. Отношенията им с властта са сложни: те са много реакционни и крайни и се гордеят с оригиналността си.

Така че, когато някой им каже да направят нещо, с което не са съгласни, те абсолютно ще загубят хладнокръвието си. Няма да страдат тихо. Те са страстни, щедри, но и брутално честни.
Те няма да предъвкват и премълчават думи, за да пощадят чувствата – ултимативната цел на Скорпиона е да живее истински и непринуден живот, той не обича ограниченията.

Това може да го накара да изглежда агресивно, но също така означава, че има достатъчно смелост да не прави компромиси със собственото си щастие.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X