Напишете дума/думи за търсене

От каква любов имаш нужда според зодията

Както казваше приживе Николай Хайтов: „Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш.“

Това се отнася и с пълна сила и за връзките. Често искаме нещо, от което нямаме нужда. Какво е най-удачно за любовното ни щастие според зодиите?

Овен

Какво искате

Искате да се фукате с партньора си. Искате да бъде красив, да има блясък и да е страстен.

От какво имате нужда

Но всичко, от което се нуждаете, е човек, който няма да ви омръзне, нито ще ви остави да се справяте сами с трудностите. Трябва ви партньор, който ще се остане с вас, толерирайки и насърчавайки вашите мечти.

Телец

Какво искате

Искате партньор, който никога няма да открие недостатъци у вас и няма да има проблеми с това да се промени напълно заради вас.

От какво имате нужда

Трябва да разберете, че взаимното уважение е от особена важност във връзката. Освен това вашият партньор трябва да бъде на нивото ви, за да не се изкушавате да го променяте и постоянно да му натяквате, че трябва да е по-добър.

Близнаци

Какво искате

Очаквате твърде много неща от партньора си. Вие искате партньор, който е умен и забавен и в същото време да не е особено подреден. Искате от него да бъде точно като вас, все едно сте близнаци.

От какво имате нужда

Нуждаете се от партньор, който е мъдър, който ви разбира и ви изслушва. За да имате стабилна връзка, вашият партньор трябва да ви допълва.

Рак

Какво искате

Вашето чувствено сърце иска партньор, който да знае точно какво желаете. За вас това е идеална връзка.

От какво имате нужда

Но имате нужда от някого, който да остане верен и честен към вас. Нямате нужда от някого, който може да прочете мислите ви, а от някого, който да ви помогне да се чувствате хармонични и спокойни.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X