Напишете дума/думи за търсене

От каква любов имаш нужда според зодията

Лъв

Какво искате

Разбира се, че искате партньор, който ще възхвалява вашето его и който трябва да е най-големият ви фен. Освен това очаквате от него да ви донесете допълнителни точки, фукайки се с вас.

От какво имате нужда

А истината е, че имате нужда много лоялен и честен партньор. Човек, който да помогне в личното ви развитие, но без да е покорен. Имате нужда от някого, който може да каже право в лицето ви, че действате егоистично и в същото време може да ви прости и да ви обича.

Дева

Какво искате

Искате независим, интелигентен партньор, който ще бъде винаги до вас и в същото време ще ви дава лично пространство, когато имате нужда от него.

От какво имате нужда

Но ако помислите внимателно обаче, ще разберете, че имате нужда от някого, който ще ви оцени, някой, който ще ви накара да се чувствате щастливи и сигурни.

Везни

Какво искате

Мечтаете с партньора си да сте такава двойка, че другите да ви завиждат. Вие искате двамата да изглеждате сладки и очарователни заедно. Но защо ви е трофеен партньор, ако не ви разбира?

От какво имате нужда

В действителност имате нужда от партньор, с когото ще общувате максимално удобно. Вашият партньор трябва да умее да ви слуша, да ви разбира и да бъде до когато нещата се объркат. Имате нужда от човек, който ще ви даде увереност, че заедно може да завладеете света.

Скорпион

Какво искате

Кой друг иска властта във връзката освен вас? Винаги се оглеждате за много подчинен и страстен партньор.

От какво имате нужда

Но всичко това е романтична художествена измислица. В реалния живот имате нужда от партньор, който ще ви уважава и ще ви бъде лоялен, вместо да се опитва да ви подчинява напълно.

Стрелец

Какво искате

Вие сте толкова свободолюбиви, че имате фобия от обвързването. Това ви кара да стоите далеч от традиционните взаимоотношения. Искате партньор, който може да бъде също толкова див, колкото сте и вие.

От какво имате нужда

Но имате нужда от някого, който ще донесе стабилност в живота ви, който ще разбере вашата нужда от лично пространство и може да бъде любящ и да умее да прощава.

Козирог

Какво искате

Желаете партньор, който няма да пречи на работохолизма ви, който да мисли като вас и който няма да ви кара да полагате усилия, за да може връзката да върви.

От какво имате нужда

В действителност имате нужда от някого, който ще донесе въображение в живота ви и ще ви помогне да излезете от песимистичната си черупка и най-накрая да видите положителните неща в живота.

Водолей

Какво искате

Искате партньора ви да притежава всичко. За вас е важна свободата във връзката и смятате, че трябва да бъдете себе си, без да се чувствате твърде привързани към някой друг.

От какво имате нужда

Истината е, че имате нужда от някого, който да ви даде независимост, нещо, което е различно от свободата. Може да правите нещата по ваш собствен начин и в същото време да имате стабилна връзка. Вашият партньор трябва да е интелигентен, но в различна област и трябва да бъде най-добрият ти приятел. Нуждаете се от някой, с когото може да остареете и да се учите.

Риби

Какво искате

Желаете животът ви да бъде приказка и да търсите креативност в партньора си. Винаги искате някой, който е леко „счупен“, за да може да го поправиш.

От какво имате нужда

Реалността обаче е различна. Това, от което се нуждаете, е партньор, който е достатъчно силен, за да се грижи сам за себе си и който никога няма да се откаже от вас и ще донесе стабилност в живота ви.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X