Напишете дума/думи за търсене

Как да влюбим двете сърца на мъж Близнаци

Докато се опитваме да привлече мъж Близнаци, мислейки си, че всичко, което правим, е правилно, то пропускаме нещо много важно. Не сме наясно какво си мисли другата половина от двойствения зодиакален знак. Близнаци е зодия, чиито представители са отзивчиви, обичат да научават нови неща и имат нужда от добри слушатели.

Намерете си подобно хоби

Трябва да знаете, че мъжът Близнаци не бърза да скочи в нова връзка с някого, с когото не споделят общи интереси. Ако обектът ви на желание обича да играе тенис, не е лошо да вземете няколко урока на корт. Да имате едно и също хоби със сигурност е печеливша любовна карта.

Не забравяйте втората половина

За нищо на света не изпускайте от ума си факта, че Близнаците имат две тотално различни страни. Едната от тях обичайно е по-налудничава, а другата е по-здраво стъпила на земята. Но трябва да впечатлите и двамата.

Не прекрачвайте границите

Личното пространство е особено важно за мъжа Близнаци. За нищо а света не прекрачвайте грижовно пазените му граници без покана. Ако все пак не се вслушате в здравия разум, то това вмешателство може да се окаже огромна спънка за емоционалните ви дела.

Бъдете умни, но не плашете с интелект

На мъжа Близнаци не му харесва, когато някой е по-умен от него. Той е остроумен и обича да се шегува, но не се чувства комфортно, когато някой пращи от интелект около него. Затова бъдете умни и оставете прекалената си умнота вкъщи. Не се опитвайте да сте високопарни. Вместо това бъдете закачливи и забавни.

Не се правете на дървен философ

Ако искате мъжът Близнаци да прекрати всякаква комуникация с вас, то направете се на многознайка. Той не понася някой да му се прави на дървен философ. Освен това не му харесва ожесточено да защитава личното си мнение. Да не говорим, че винаги е убеден, че той е прав.

Слушайте внимателно

Умението да изслушвате със сигурност ще ви е от полза във връзката с мъж Близнаци. Той иска любимият човек да е наясно с това, което се случва вътре в него и около него. Така че, въоръжете се с добър слух и призовете слушателско си търпение на служба.

Избирайте точния момент, за да изразите мнение

Ако искате мнението ви да тежи, изберете най-подходящия момент. Всяка от двете особи, живеещи в Близнаците, често дърпа чергата в своята посока, от което често страда настроението на представителя на този зодиакален знак. Има моменти, когато и двете страни са в ужасно настроение, а това със сигурност не е време, в което да споделите какво ви тревожи. Запазете мнението си за по-добър миг.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X