Напишете дума/думи за търсене

Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа коя поза е твоята - първа част

Хората имат склонността да поглеждат към хороскопа, когато иде реч за любов и пари. Защо това пък да не се отнесе и към секса.

Какво биха могли да ни кажат звездите за другарчето в леглото? Дали е наперен любовник, страстно ли раздава ласки, или предпочита лениво да чака своя оргазъм.

Овен

Освен че сте независими, сте и куражлии, на които им стиска да пробват нови и по-изчанчени пози. Дори такива, които биха могли да ви наранят. Затова за вас подходяща би билa „Люлеещият се стол“. Накарайте мъжа да седне по начин, по който го прави обикновено. Седнете в скута му с лице към него, увийте краката около него и облегалката и поемете нещата в свои бедра.

Телец

Вие сте по-класически настроени, стане ли дума за креватно удоволствие. Жените от тази зодия сте щедри и сте хора, на които може да се разчита, освен това притежавате доста невинна страна в характера, отколкото показвате. За вас най-подходяща е мисионерската поза. Не е прекалено ексцентрична, но ще ви докара до оргазъм. Настанете се удобно и позволете на мъжа да ви достави удоволствие.

Близнаци

Вие притежавате чудесно въображение и сте доста енергични - две неща, които са задължителни за по-палав секс. За вас препоръчваме позата „Да, да,да“. Легнете по корем на ръба на леглото и подпрете ръцете си на пода. Така господинът ще има възможност хем да се наслаждава на красивия ви гръб и на задника би, хем ще проникне достатъчно дълбоко, че да ви накара да крещите неистово.

Рак

Вие сте доста непредвидими в леглото. Една вечер може да сте настроени изключително романтично, а на следващата да сте в настроение да го играете строгата господарка. Една от любимите ви пози обаче, независимо от емоционалността ви, е тази, в която сте отгоре. Позицията на ездачка ви дава възможност вие да контролирате темпото и оргазма си. Не бихте отказали и чифт белезници. На драго сърце бихте завързали непослушния си любовник за таблата на кревата, ако ви падне такава възможност. Ако сте в настроение за по-малко интимност, седнете върху мъжа с гръб към него и препускайте бясно към дебрите на удоволствието си.

Лъв

Вие сте драматични, обичате любовната игра и сте страшни фенове на предиграта.

Не бихте отказали масаж с горещо масло като залог, че ще вкарате в употреба най-палавата страна от себе си. Въпреки това не забравяте и за романтизма и като че ли най-предпочитате позата „Лъжици“. Легнете в полуембрионална поза, помолете партньорът да легне зад вас и да проникне както само той си знае. Получавате две в едно – хем страст, хем интимност.

Дева

Хората от този знак са много прецизни и аналитични. За да се предпазите от прекалено много обмисляне, и то в леглото, препоръчваме ви да пробвате „Кучешката“. Застанете в колянно-лакътна поза на края на кревата. Мъжът трябва да застане прав зад вас. Удоволствието е потресително заради ъгъла, под който той прониква във вас.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X