Напишете дума/думи за търсене

Неудобните звуци на секса

Момичета, всички сме наясно, че интимността невинаги е гладко плаване с попътен вятър. Понякога сексът е съпътстван от странни звуци, шантави пози и доста страх, стане ли дума за това колко си виртуозен в кревата. Правенето на любов е само по себе си доста уязвим акт между двама души. Но когато нещата в леглото станат още по-чудати, това може да го направи леко неудобно занимание. Какво да правите, ако злощастна орис ви споходи, докато се отдавате на сластни приключения.

Изгубен презерватив

Някои господа обичат да се самозаблуждават в мачовщината си и купуват по-голям размер презервативи от пениса, с който ги е дарила майката природа. Не само че не им пораства членът, ами в процеса на секс кондомът изчезва безследно от крехките им гениталии някъде из чаршафите. За всеки случай носете в чантата си кутийка със среден размер презервативи, в случай че вашият любовник реши да надценява обема на генетиката си.

Неудобни звуци

Това е едно от най-некомфортните неща в леглото. Телата ни съвсем разбираемо издават звуци, които ни подсказват как точно се усещат в даден момент. Ако вагината ни започне да „попръцква”, не ни остава нищо друго, освен да се засмеем на този звучен вакуум. Няма нужда да се чувстваме засрамени. И мъжете не са застраховани от някой и друг саунд, идващ от ануса им.

Неадекватни пози

Почти винаги е забавно да притежаваш приключенски дух и да си достатъчно смел, за да пробваш нови неща в секса. Не трябва обаче да правим грешката да си мислим, че реалността е досущ като любовните сцени в романтичните филми, където героите стигат до оргазъм от първо докосване. Невинаги нашите и техните хълбоци се движат в синхрон, нито пък гениталиите ни се влюбват от първо виждане. Така че не се престаравайте с фантазиите, за да не се почувстване като пишман цирков акробат, когато нещата опрат до секс. Няма нужда след тази интимна среща да ходите на чакръкчия, защото сте навехнали глезен или сте усукали врат.

Нервничене

Жените имаме способността да плануваме и да фантазираме как точно трябва да се случат нещата в кревата и извън него. Забравете за списъка със „задължителните” неща. Когато се опре до секс, особено с нов партньор, ситуацията никога не е такава, каквато сте решили, че трябва да бъде. Това не е изключено да ви изнерви и да ви направи несигурни. Не забравяйте обаче, че и господата невинаги са толкова наперени, колкото изглеждат. И те страдат от съмнително сексуално самочувствие.

На прощаване

Ако ще правите секс за пръв път с нов партньор, много ясно трябва да прецените момента с преспиването, когато сте в неговата къща. Най-добре е да не оставате до сутринта, ако не сте поканени. Дръжте се като дама и не отхвърляйте предложението му да ви изпрати до колата или до таксито, но не инвазирайте пространството му неканени.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X