Напишете дума/думи за търсене

Лъжици и други прибори в секса

Помните ли сцената от „Просто секс”, в която героите на Аштън Къчър и Натали Портман се събуждат, прегърнати като две лъжици в чекмедже. А помните ли паниката, която произлезе от тази невинно любовна поза? Защото гушкането в съня на другия на интимен език означава, че някак неусетно си направил невербално откровение за любовта, която изпитваш. Признал си я, без да използваш гласните си струни. Ах, този смел издайнически език на тялото. Тези от вас, отгледани с романтични филми, ще ме разберат защо искам да съм боса, влюбена и гушната от него, докато майсторя яйца по панагюрски в кухнята.

И докато някои от нас искат да бъдат глезени като принцеси, аз си избирам да бъда обгрижвана като лъжица за крем карамел.

Малката лъжица обикновено е по-ниският партньор, в повечето случаи това е жената. Голямата е по-едрият партньор.

Експериментирайте с целия „сервиз". Докато „лъжиците” са обикновен акт на гушкане, това не е извинение за липса на креативност. Ето няколко разновидности на този „прибор”.

Класическа лъжица: Голямата лъжица ляга настрани, а малката лъжица си допира гърба към стомаха й. Ръката на Голямата е обгърнала кръста на Малката.

Бебешка лъжичка: Голямата лъжица ляга настрани, а Малката се свива в ембрионална поза към стомаха на Голямата, която я обгръща с двете ръце.

Лъжици в чекмедже: Голямата лъжица е легнала по гръб, върху нея лежи Малката с лице към Голямата. За още по-голяма интимност „лъжиците” са прегърнати.

Лъжицо-вилица: Това е разновидност на класическата лъжица, при която краката на партньорите са оплетени или крайниците на Малката са върху тези на Голямата.

Обърнат Y: Партньорите са легнали с гръб един към друг, което позволява повече лично пространство и достъп до свеж въздух. В същото време телата им се докосват, усещайки топлината на другия.

Палава лъжица: Това е още една разновидност на класическата лъжица, но с проникване на мъжа в партньора откъм гърба.

Малки съвети:

Озаптете желанието си за тежко дишане в ухото на партньора си. Невинаги е атрактивно някой да се прави на трифазна помпа зад гърба ти.

Добре е тялото и косата ви да са прясно изкъпани и парфюмирани. На никого не му е приятно да разбира какво е било дневното ви меню от ямката на врата ви.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X