Напишете дума/думи за търсене

Тънкостите на секса за една нощ

Особено ако нейният собственик е жена и особено ако тя търси любов, а не една бърза забежка по тъмни доби...

Това че сте срещнали атрактивен интересен мъж, с когото сте разменили вижданията си за глобалното затопляне, за световния мир и сте намерили допирни точки за расизма, не означава, че след месец-два ще ви направи благоверна съпруга и че на сутринта след секса ще ви се обади.

И ако някога сте се озовавали до телефона в очакване на някакъв си там фалшив Годо, по-добре забравете за него. По-полезна работа за самочувствието ви ще свърши дисекцията на господата, които си падат по секса за една нощ, докато ние търсим любов за цял живот.

Срещата не означава, че ще ви заобича

Щом е излязъл с вас, може би ви харесва, но не е задължително. Може да е искал просто да „разпусне“, не е имал по-добра оферта за вечерта или се е нуждаел от един бърз и неангажиращ секс. Или поне за него е такъв.

Мъжете са склонни да казват това, което ние, жените, искаме да чуем, само и само да ни вкарат в леглото, а на заранта да забравят, че ни има.

Господата са склонни да влизат и да излизат от такива бързи забивки без особени усилия. Влечението им към свалките за една нощ ги кара да се чувстват като обиграния играч Джеймс Бонд. Друго си е всяка вечер да имаш ново завоевание в кревата. Освен това този тип среднощни занимания валидират самочувствието на мъжа. Няма как да не му мине през ума мисълта, че е неудържим за жените, щом толкова бързо сте се съгласили да си легнете с него.

Сексът не означава, че ви намира привлекателни

Само защото мъжът, с когото сте излезли, ви целува и прави секс още на първа среща с вас, не означава, че ви намира за неустоими. Това може да звучи малко оксиморонно, но не е изключено да има разлика в привлекателността ви за него в момента на възбуда, причинена от идеята за секса и нуждата от физически контакт, и от действителното му отношение към съблазънта, която предлагате.

Това важи с пълна сила особено ако любовникът не е показвал интимната си виртуозност от известно време и изпитва вълчи плътски глад. Или пък току-що е скъсал с приятелката си и иска да си докаже, че още го бива.

Това, че е правил секс с вас, най-вероятно означава, че вие сте били най-достъпни в този момент за него и за егото му.

За съжаление жените често се объркваме от поведението на мъжа. Разчитаме докосването му като намерение за връзка, похотливия му поглед - за влюбеност, но често желанието ни за споделяне подвежда не само надеждите, но и ранява още повече чувствителността ни.

Мъжете не знаят защо

Възможно е да са заслепени до такава степен от ищах, че сами да са се заблудили, че имат нужда от любов, а да се окаже, че са имали чистата нужда просто да правят секс. Мъж, който е убеден, че иска да има връзка с една жена, преди да излезе на среща с нея, може да промени мигновено намерението си, след като вече я е имал, осъзнавайки, че не е искал нищо друго освен задника й.

Затова не се подвеждайте по привличането му към вас, преди да сте правили секс. Всеки може да ви каже и да обещае всичко, преди да ви види без дрехи.

И не, не казвам, че всички срещи и всички мъже са направени по калъп.

И не всеки секс за една нощ носи неприятното усещане за дъвка в косата, а споменът за него не ви дава мира. Понякога може да е вълнуващо приключение, за което ще си спомняте с умиление.

Защото, както се казва в приказките: „И заживели щастливо, защото повече не се видели!“

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X