Напишете дума/думи за търсене

Най-адекватните пози за секс в кола

Почти няма филм, правещ ретроспекция на нечия младост, който да не включва в себе си няколко кадри, свързани със секс в кола.

Дори и да не ви се е случвало, сте наясно, че ограниченото пространство освен с оргазъм, като нищо може да ви сдобие с невъобразимо количество синини, натъртен задник от блъскане във волана, цицина на прехласнатото ви от удоволствие чело, целуващо се неколкократно с таблото...

Да не говорим за всички изпострошени дръжки на тавана, които ако можеха да говорят, най-вероятно щяха да изчервят и най-отраканите любовници. За тези от вас, на които тепърва ще им се случва това приключение, трябва да сте наясно с някои дребни особености на активностите, които ще се случат в превозното ви средство.

На задната седалка

Тази локация е най-предпочитаната при секса в кола. Дава достатъчно място за лягане, сядане, за „люлеене“ в скута на другия. Освен това може да избутате предните седалки по-близо до скоростния лост, за да освободите още повече място.

На предната седалка

Освен че може да свалите седалката до крайната й позиция и да си образувате импровизирано ложе, може и да използвате партньора си като седло, сядайки с лице или с гръб към него. При втората позиция допълнителна опора ще получите, облягайки се на таблото.

Извън колата

Предният капак на автомобила е чудесна повърхност, върху която да материализирате фантазиите си. Не се ограничавайте само с пенетрация, пробвайте и всякакви други физически способи за достигане до кулминация под звездите.

Докато шофирате

Ако сте по-екстремни, може и да разменяте ласки с любимия и докато той шофира. Това, разбира се, освен че е незаконно, е и опасно, да не говорим каква концентрация изисква, за да се върти хладнокръвно кормилото на прага на оргазма.

Безопасност

Колкото и да сте отнесени от вихъра, изберете си място, което няма да застрашава нито вашия живот, нито този на останалите. Дори и ищахът да ви свари по средата на кръстовище, на тесен път над стръмно дере, задайте други GPS координати на похотта си. Избягвайте аварийните платна на магистралите, ръбовете на пропасти и стръмности, при които възможността ръчната спирачка да не ви послуша е огромна.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X