Напишете дума/думи за търсене

4 пози за зачеване на момиченце

Има двойки, които искат момченце за наследник, а други държат да станат родители на момиченце.

Възможно ли е секспозите да повлияят на пола на бебето?

Някои специалисти и двойки се кълнат, че има връзка между това каква рожба имат и позите, в които са я заченали.

В своята книга „Как да изберем пола на своето бебе“ д-р Ландръм Б. Шетълс говори за своя Шетълс метод, който предварително може да определи пола на детето. В него се включват факторите като време, киселинност на влагалището и сексуални позиции.

Какво трябва да правите, ако искате момиченце?

1. Каубойка

Въпреки че няма гаранция, че полът на детето зависи от една-единствена позиция, ако жената е отгоре, тя има контрол върху дълбочината на проникването.

Ако тя не позволи на мъжа да еякулира дълбоко в нея, а по-скоро почти на ръба на влагалището, повечето от сперматозоидите с мъжка хромозома ще умрат, правейки път на по-дълко оцеляващата сперма, носеща женски хромозоми.

2. Мисионерска

Понякога да си от старата школа си има своите предимства. „Женската“ сперма може да е по-бавна, но тя може да оцелее в организма на жената до 5 дни, след като е попаднала там. И при тази поза проникването не е ултрадълбоко, което позволя на сперматозоидите с женски хромозом да имат преимущество.

3. Лъжици

И пи тази позиция проникването е по-плитко и държи по-бързите мъжки сперматозоиди настрани от шийката на матката, позволявайки на женските да оплодят яйцеклетката.

4. Стиснати бедра

В тази поза земята е легнала по корем, като съвсем леко е разтворила бедрата си. Мъжът е отгоре, като разпределя тежестта си върху лактите си. Неговите крака са отстрани на нейните. Когато прониква в нея, тя трябва да затвори краката си съвсем и да кръстоса глезените си. Тази позиция определено е по-засукано, но при нея е гарантирано по-плиткото проникване, което, както стана дума вече, позволяват на сперматозоидите с женски уклон да изпреварят момчетата.

За позите за зачеване на момченце четете тук

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X