Напишете дума/думи за търсене

Какви любовници сме според Венера

Познавате някого, но все още не сте особено близки. А така ви се иска да разберете нещо повече за него, особено що се отнася до интимните му предпочитания. Има един начин да открехнете леко тази врата. Единственото, което трябва да научите е кога точно е роден вашият възлюбен / възлюбена, като не пропускате часа и минутите на раждане. Въз основа на тази информация се изчислява в кой зодиакален знак попада планетата Венера. Тя е тази, която определя любовните отношения и интимните изживявания.

Венера в знаците

Венера е планетата, която управлява любовните отношения и интимните предпочитания! Знакът, в който се намира Венера в момента на раждането, е този, който определя връзките и авантюрите.

Чрез таблицата по-долу ще може да изчислите в кой зодиакален знак се намира планетата Венера спрямо часа на раждането ви.

00.00 – 02.00 ч. – Рак

02.00 – 04.00 ч. – Лъв

04.00 – 06.00 ч. – Дева

06.00 – 08.00 ч. – Везни

08.00 – 10.00 ч. – Скорпион

10.00 – 12.00 ч. – Стрелец

12.00 – 14.00 ч. – Козирог

14.00 – 16.00 ч. – Водолей

16.00 – 18.00 ч. – Риби

18.00 – 20.00 ч. – Овен

20.00 – 22.00 ч. – Телец

22.00 – 00.00 ч. – Близнаци

Венера в Овен

Венера в Овен е силна, любвеобилна и властна.

Жена с Венера в Овен

Тази жена е много страстна и властна. Тя обича да се налага и да поема контрола на връзката в свои ръце. Рядко е срамежлива и обикновено знае прекрасно какво иска от живота. За нея се шушукат какви ли не неща, но истината е, че предпочита една-единствена връзка и само един партньор. Моногамна е, но обича да третира мъжете до себе си като роби. Властна интелектуалка, тя е тази, която решава кога, с кого и къде. Ако не сте на нейното ниво, никога няма да получите шанс да попаднете в спалнята й.

Препоръки: Не засягайте по никакъв начин самолюбието й и не се представяйте като ревнивец със силно развито собственическо чувство, когато се срещате с нея, защото рискувате това да бъде последната ви среща. Венера в този знак подсказва самочувствие, власт, независимост!

Подаръци: Цветя (по възможност червени рози), животинки (обожава кученцата, но преди да й подарите някое, се замислете над възможността да й осигурите и вила с градина), спортни коли или едно хубаво бебе (за него и сам можете да се погрижите)!

Мъж с Венера в Овен

Венера в Овен, особено при представителите на мъжкия пол, говори за огнен нрав и множество авантюри, но една-единствена голяма любов. Този мъж е много ревнив и ако ви хване, докато се заглеждате по друг, ще имате големи неприятности. Това, което е забранено за вас, за него е позволено обаче – той може да се заглежда колкото си иска. О, може би го намирате за несправедливо! Навярно ще ви успокои фактът, че всичко ще приключи само с наблюдение!

Препоръки: Примирете се с факта, че неговите врагове са и ваши врагове. Същото важи и за приятелите му. Бъдете скромна, послушна и възпитана. Огнените характери го плашат, тъй като прекалено много обича да ръководи.

Подаръци: Цигари от чисто злато, чифт спортни обувки (по възможност маркови), бърза спортна кола. Подходящ интимен подарък е животинска маска, придружена от ароматичен гел за масаж.

Венера в Телец

Венера в Телец е земна, спокойна и уравновесена.

Жена с Венера в Телец

Тази жена е много земна. За нея са нетипични изгарящата страст и моментите на луд екстаз. Но това не означава, че е безчувствена. Просто предпочита спокойния брачен живот пред непрекъснатите авантюри и „гонене на вятъра”. Тя прекрасно знае от какво се нуждае един мъж, за да стигне до сърцето му – добър секс и хубава храна. С нея ще имате и двете. Само внимавайте да не ви хване „в крачка”, защото едва ли ще ви прости. Тази жена е не само ревнива, но и има силно развито собственическо чувство.

Препоръки: Не се дръжте пренебрежително с нея и не флиртувайте с приятелките й. Подобно отношение може да ви струва толкова скъпо, че да помните цял живот цената, която ще платите.

Подаръци: Тя е практична. Затова не се учудвайте, ако предпочете един супер хладилник пред пръстен с диамант, или нов модел прахосмукачка пред пътешествие до Акапулко. Подходящ интимен подарък е еротично бельо в пастелен цвят.

Мъж с Венера в Телец

Този мъж е моногамен. Но е в състояние да бездейства по цял ден и да се размотава по пантофи и пижама, без да предприема абсолютно нищо. Ето защо си пада по жени, които нямат нищо против да му услугуват – жени, които умеят да готвят, да чистят, които приличат на майка му – добродушни, примирени, съсипани, жени, които го оставят да им се качи на главата.

Препоръки: Бъдете мила и нежна и най-важното – услужлива. Поне докато не се влюби във вас. После можете да правите с него каквото си поискате. Дори да му се качите на главата, Телец е толкова мързелив, че не би си правил труда да търси друга, с която да ви замени!

Подаръци: Той е практичен. Някой инструмент ще е подходящ за подарък. Косачка например (Телец е земен знак и обича да се ровичка в земята) или гаечен ключ, с който да поправи течащия кран в банята – нещо, което отлага от години. Подходящ интимен подарък е безмълвна кукла от сексшоп.

Венера в Близнаци

Венера в Близнаци е романтична, изпълнена с мечти и енергия.

Жена с Венера в Близнаци

Тази жена има мнoгoстранни интереси и почти не й остава време за секс. Въпреки че за нея той е като въздуха. В секса е напълно освободена и естествена, а фантазията й лети с бясна скорост. Тя е от жените, които биха простили една изневяра, но никога едно невнимание или обида. Нейната чувствителност често остава неразбрана от мъжете обаче.

Препоръки: Отнасяйте се с такт и разбиране към нейната чувствителност, дори да ви се струва неестествена понякога. Въпреки че обича да преиграва, като цяло е искрена и доброжелателна.

Подаръци: Тя се впечатлява от огромните пространства, изисканите интериори, яхтите, бижутата, красивите предмети. Едновременно романтична и практична, подходящите за нея подаръци са цветя или секси бельо.

Мъж с Венера в Близнаци

Това е перфектният лъжец! Този мъж е вплетен в толкова много авантюри наведнъж, че е в състояние да забрави дори името ви. Вероятно и той като бог Меркурий притежава крилати сандали. Иначе трудно може да се обясни бързината, с която прехвърча от едно легло в друго. Въпреки че е много чаровен и минава за сладур, не се оставяйте да ви омае и да ви излъже. В противен случай рискувате да се превърнете в поредната му жертва. Искайте веднага гаранции – брак и две близначета по възможност!

Препоръки: Не го критикувайте на обществено място! Сладура, когото познавате, има и друго лице! Веднага ще усетите тираничния Близнак, който той крие дълбоко в себе си!

Подаръци: Той се впечатлява от фантастичните подаръци. Такива, каквито дори фантазията му не може да роди – ново порше, ваканция на някой открит от вас остров или парцел на Луната. Подходящ интимен подарък е илюстровано издание на Камасутра.

Венера в Рак

Венера в Рак е грижовна, внимателна и свръхчувствителна.

Жена с Венера в Рак

Тази жена е силно чувствителна и ранима. Ето защо предпочита да крие страховете си зад едно агресивно поведение, с което често провокира останалите. Успеете ли да проникнете зад тази маска обаче и да се докоснете до нейната скрита природа, ще срещнете едно срамежливо момиче, което ще ви очарова с невинността си.

Препоръки: Не се дръжте с нея така, сякаш е ваша собственост. Тя е много чувствителна и преживява всичко дълбоко в себе си. Отнасяйте се с внимание към нейните проблеми и не злоупотребявайте с доверието й.

Подаръци: Любителка на кристалите и среброто, най-подходящите за нея подаръци са сребърните накити или кристалните украшения. Също така и вещите за бита – сребристи възглавнички за спалнята или нова бяла покривка за кухнята. Подходящ интимен подарък е прозрачно бельо и ароматизирани свещи за спалнята. Тя обожава сексуалните забавления на светлината на огъня.

Мъж с Венера в Рак

Този мъж обикновено пие много и обича да се весели. Той е душата на компанията, а неговото чувство за хумор е всеизвестно. Въпреки това е сериозен и лоялен като партньор. Ето защо обикновено предпочита да гради отношения със задълбочени и възвишени интелектуалки. Пък ако са и красиви и богати – още по-добре!

Препоръки: Не го прекъсвайте, докато ви шепне своите романтични небивалици. И не му повтаряйте непрекъснато, че е мечтател, защото ще го нервирате.

Подаръци: Скръндза понякога, в никакъв случай не би ви оставил да се охарчите. Подходящите за него подаръци са нова хавлия за банята, вещи за бита или нещо дребно, но изискано. Подходящ интимен подарък е бродирана пижама и секси боксерки.

Венера в Лъв

Венера в Лъв е бляскава, егоцентрична и властна.

Жена с Венера в Лъв

Тази жена е страстна, изпълнена с огнена енергия и темперамент. Искрена и провокативна, тя се радва на огромно внимание от страна на мъжете и е много търсена. Хищница по природа, не се лъжете, че след една бурна нощ сте се превърнали в неин любимец. Напротив, може никога повече да не ви потърси. Освен това е максималистка и взема максимума от живота за максимално кратко време.

Препоръки: Никога не накърнявайте самолюбието й по какъвто и да е повод. Тя мрази сцените на публични места, тъй като е прекалено горда и независима. Единственото, което можете да си позволите, е да я нахокате тихичко, когато сте сами.

Подаръци: Тя си пада по луксозните подаръци – бутикови дрехи, козметика, бижута. Всичко, което привлича внимание и е достатъчно красиво и скъпо би я впечатлило! Подходящ интимен подарък са вибратори в ярки цветове или от фосфор. Тя обожава да експериментира.

Мъж с Венера в Лъв

Този мъж е пламенен, страстен, но и много ревнив. Той е в състояние да стигне до ексцесии, ако реши, че флиртувате с някого зад гърба му. Ето защо е по-добре да не му давате никакви поводи за ревност. Царят на джунглата, неговият рев може да бъде наистина оглушителен, ако накърните честолюбието му. Той е свикнал да бъде глезен и да се подчиняват на желанията му. Затова и предпочитанията му обикновено са насочени към по-ниски и закръглени жени, над които да доминира с лъвска страст!

Препоръки: Не се опитвайте да го командвате или да му изневерявате! Запомнете – той е вашата пътеводна звезда! Повторете след мен!

Подаръци: Той е любител на лукса, затова пестете за рождения му ден. Онова ферари от витрината със сигурност продължава да тормози сънищата му. Подходящ интимен подарък е господарски камшик с името му.

Венера в Дева

Венера в Дева е непредсказуема, дискретна и чаровна.

Жена с Венера в Дева

Тази жена е голяма чистница и може да ви се наложи да вземете душ няколко пъти, преди да се озовете в леглото й. Материалистка по природа, въпреки че прилича на девица, тя е мръсница, която умее да защитава интересите си с цената на всичко. Имайте предвид, че става трудно контролируема, когато надуши изневяра и е в състояние направо да вампиряса. Затова внимавайте!

Препоръки: Не си и помисляйте да се появите на среща с нея, преди да сте си измили ушите и зъбите и да сте сменили бельото си!

Подаръци: Подходящите за нея подаръци са уреди за бита – печка, пералня, хладилник, кухненски робот. Подходящ интимен подарък е красиво, дантелено бельо в светли цветове.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X