Напишете дума/думи за търсене

Какви любовници сме според Венера

Мъж с Венера в Дева

Този мъж е нежен като девица. Но това е само прикритие, зад което стоят истинските му намерения – да ви оплете безмилостно в мрежата си. Притежаващ достатъчно чар и магнетизъм, той със сигурност ще се опита да ви спечели още на първата среща. И ще остане безкрайно разочарован, ако не успее. Мъж на крайностите – понякога говори много, друг път изобщо не си отваря устата. Вероятно е на мнение, че трябва да се научите да четете мислите му. Какво пък чак толкова може да се върти в главата на чистник като него!

Препоръки: В никакъв, ама в никакъв случай не му разказвайте за предишните си авантюри!

Подаръци: Подаръците нямат особено значение за него. Освен ако не му предложите като подарък девствеността си в първата брачна нощ.

Венера във Везни

Венера във Везни е сексапилна, обещаваща и много романтична.

Жена с Венера във Везни

Тази жена обикновено е известна красавица и около нея винаги е пълно с обожатели. Но самата тя трудно се впечатлява от някого и предпочита да остава пасивна. Въпреки че се държи като девица на моменти и е привидно скромна, нейната истинска същност съвсем не е такава. Тя просто иска да покачи залога и да се продаде възможно най-скъпо на този, който спечели наддаването за сърцето й.

Препоръки: От особено значение е какво впечатление ще й направите на първата среща. Запомнете, че ненавижда зле облечените и нечистоплътни мъже. Освен това е моногамна и очаква голямата любов!

Подаръци: Любителка на естетиката, тя харесва всичко свързано с изкуството – картини, статуи от мрамор и най-вече бижута! Подходящ интимен подарък е еротично бельо в розово или цикламено.

Мъж с Венера във Везни

Това е клюкарят на Зодиака. Той вижда и знае всичко. На него трудно може да му убегне нещо, тъй като е достатъчно наблюдателен и умее да вниква в детайлите. Освен това държи да е информиран и е винаги в час с пикантните подробности. На фона на всичко е странно, че понякога избягва светските събирания и предпочита да си остане вкъщи, гледайки телевизия или разговаряйки с вас. Чакайте малко... Да не би да сте му приготвили от кулинарните специалитети, които обожава! Хитруши.

Препоръки: Бъдете скромна, възпитана и се постарайте да се информирате за всички клюки!

Подаръци: Той обича подаръците, които ще му напомнят за вас – някоя статуетка за нощното шкафче или ваша снимка в сребърна рамка с надпис: „Завинаги твоя!”. Подходящ интимен подарък са ароматизирани свещи или сребриста, масажна вана.

Венера в Скорпион

Венера в Скорпион е омагьосваща, подчиняваща и отмъстителна.

Жена с Венера в Скорпион

Тази жена е много страстна и отмъстителна. Тя е способна да забие жилото си във всеки, който не й се подчинява. Освен това е готова да демонстрира сексуалната си енергия по всяко време. Попаднали веднъж в леглото й, тя е в състояние направо да ви омагьоса със своята ненаситност. Да не си помислите само, че го прави, защото ви харесва! Нищо подобно. Просто е отлична манипулаторка и обича да си играе с мъжете.

Препоръки: Не се опитвайте да доминирате над нея! И без това едва ли ще успеете. Най-много да си навлечете гнева й и да я провокирате да покаже жилото си.

Подаръци: Тя харесва изисканите коприни в най-тъмните възможни цветове. Подходящ интимен подарък е костюм на строга господарка.

Мъж с Венера в Скорпион

Този мъж е взискателен и магнетичен. Около него винаги туптят множество влюбени женски сърца! Имайте предвид обаче, че разделя любовта от секса. За него сексът е нещо мимолетно и красиво. Докато в любовта изисква пълно подчинение. Ето защо, въпреки че е търсен и привлекателен, той се влюбва в по-обикновени жени, които лесно може да превърне в свои покорни слуги.

Препоръки: Бъдете мълчалива и загадъчна. Това със сигурност ще събуди любопитството му. Атакувайте го само между чаршафите!

Подаръци: Привлечен от тайнствата и мистериите, подходящите за него подаръци са наръчник за магии или посещение на някое екзотично място. Посребрен камшик и белезници също биха били удачни, в случай че решите да провокирате безкрайната му еротична фантазия.

Венера в Стрелец

Венера в Стрелец е подвижна, енергична и убягваща.

Жена с Венера в Стрелец

Тази жена е голяма любовчийка. Обикновено е висока, стройна и привлекателна. Освен това е много чаровна. Тя е директна и ако си хареса някого не се притеснява да му го каже. Въпреки че този подход обърква мъжете и ги поставя в поза партер. Властна и огнена, определено обича да й се възхищават и да бъде издигана на пиедестал. Ето защо предпочита мъжете със слаб характер и няма нищо против да се обвърже с някое „мамино синче”, за което да се грижи.

Препоръки: Не се опитвайте да я наставлявате или да доминирате над нея! В противен случай ще срещнете изпепеляващия й поглед. А това може да означава край на всичко.

Подаръци: Тя обича всичко свързано с властта и огъня – дрехи в пурпурен или златист цвят, златни украшения, бързи спортни коли. Подходящ интимен подарък са жартиерите с оригинален колан например от перли или със скалпове на мъже, жертва на любовен делириум!

Мъж с Венера в Стрелец

Този мъж е страстен, но често сменя партньорките си. Днес харесва една, утре – друга. Това е типичното му поведение през всичките триста и шейсет дни в годината! Единствената жена, която е в състояние да задържи вниманието му за по-дълго време, е майка му. Той се възхищава на нейната всеотдайна любов, с която тя го дарява без да иска нищо в замяна. Свикнал да получава без да дава, към същото отношение се стреми и във връзките си с жените. Той е просто едни чаровен егоист!

Препоръки: Той се впечатлява от силни жени затова се опитайте да го научите на постоянство и уважение! Успеете ли, те ще остане с вас завинаги!

Подаръци: Любител на хубавия живот – шумни компании, много шампанско и жени – подходящите за него подаръци са бързите коли и дългите ваканции, свързани с много приятни емоции. Подходящ интимен подарък е секс играчка – лък със „стрела” вибратор, с който да се цели между бедрата ви като в модните еротични списания.

Венера в Козирог

Венера в Козирог е пресметлива, материалистична и студена.

Жена с Венера в Козирог

Тази жена е сериозна и изпълнена с воля за победа. Тя не е всепризната красавица, но притежава железен характер и е миловидна и симпатична. Освен това умее да чака своя звезден миг и никога не се отказва да следва пътя, който е поела. Загледайте се в дивите кози, които катерят планините. Да сте виждали някоя от тях да не стига до върха! Едва ли. Каквото и да й струва това, тази жена винаги постига целите си.

Препоръки: Бъдете зрял и разумен и ще спечелите доверието й. Но внимавайте да не го изгубите впоследствие. Постарайте се да не проявявате слабостите си пред нея.

Подаръци: Тя е далеч от светската суета и, честно казано, не се интересува много от лукса и разкоша. Възможността да получи един малък, удобен автомобил би я въодушевила повече от това да се сдобие с бижута и бутикови дрехи. Подходящ интимен подарък е красиво бельо, но от памучна или мека материя.

Мъж с Венера в Козирог

Този мъж е силен и уверен в себе си. Той е смел и обикновено е готов на всичко, за да сбъдне мечтите си. Неговата слава на супермени изобщо не е преувеличена или измислица. Въпреки че прави впечатление на безчувствен и студен, всъщност е страстен и топъл. Достатъчно е само да намерите ключа към сърцето му. А той е в постоянството, волята и успеха.

Препоръки: Не се опитвайте да го командвате, тъй като е много горд и честолюбив. Но и не му позволявайте да ви налага волята си. Стремете се да постигнете баланс в отношенията си с него.

Подаръци: Той харесва дрехите в класическо черно или синьо. Както и всякакъв вид техника. Все пак, ако решите да се заиграете с еротичните му фантазии, можете смело да заложите на стриптийз по секси бельо!

Венера във Водолей

Венера във Водолей е мистична, странна и отчуждена.

Жена с Венера във Водолей

Тази жена е изпълнена с витална енергия, но е много нервна и придирчива. За нея винаги съществува нещо, което не е както трябва – било то в личен или в професионален план. Освен това е в състояние да хленчи и да се оплаква по цял ден. Дори да не е първа красавица, тя винаги иска най-доброто за себе си. И става истерична, ако не го получи. Под влияние на Венера жената Водолей става интересчийки в любовта и често прибягва до какви ли не хитрости, за да получи това, което иска.

Препоръки: Пратете я по дяволите, преди тя да прати вас!

Подаръци: Любителка на лукса, подходящите за нея подаръци са красивите предмети и бижута. Въпреки че се прави на скромна, не си мислете, че ще я спечелите с нещо семпло и практично. Подходящ еротичен подарък е сърчице-свещичка, на което да пише „само ти!”.

Мъж с Венера във Водолей

Този мъж се отпуска трудно в леглото, тъй като не умее да се отдава на сексуалните си фантазии. Това е причината да бъде незадоволен през по-голямата част от времето. Освен това е „мамино синче” и обича да се оплаква от жените, които не го обграждат с достатъчно грижи и внимание. Понякога е направо дразнещ и затова търпи доста разочарования. Все пак никой не е длъжен да проявява търпението на майка му, за да бъде с него. Още повече когато се нуждае от пълно превъзпитание.

Препоръки: Сякаш имате нужда от препоръки! Не разбрахте ли, че трябва да го осиновите!

Подаръци: Всичко свързано с бита, но напомнящо за времето, когато майка му е била млада – огромна кана, сребърно наргиле или лула. Подходящ интимен подарък е ретро секс списание от времето на родителите му.

Венера в Риби

Венера в Риби е потайна, дълбока и изпълнена с мистицизъм.

Жена с Венера в Риби

Тази жена е красива и чувствена. Склонна към емоционална зависимост, тя винаги носи в себе си по едно малко, страхливо момиче, което копнее да бъде закриляно. Ето защо обикновено няма нищо против да бъде покровителствана от някой силен и властен мъж. Нещо повече. Тя е в състояние да предложи пълното си подчинение в замяна на нечия солидна опека.

Препоръки: Ако сте властен и силен мъж, който иска да доминира в една връзка – това е идеалната възможност за вас. Тази жена копнее да бъде подчинена! Все пак не прекалявайте! Въпреки че има висок праг на поносимост, предизвикате ли възмущението й, лесно може да се превърне от мъченица в бегълка.

Подаръци: Любителка на скъпите палта и изящните бижута (за предпочитане със сини камъни, тъй като синьото й напомня за морето), подходящите за нея подаръци са палто от визон или гривна с изумруди. Подходящ интимен подарък е красиво бельо, правено на ръка по възможност само един чифт.

Мъж с Венера в Риби

Този мъж е за „десерт”. Той е способен да удиви всяка жена, тъй като е по-различен от всички останали. Изглежда мълчалив, но всъщност обича да бърбори. Прави впечатление на непостоянен, но по принцип е моногамен и изпълнен с обич. Създава усещане, че е разсеян и витае в облаците, но в действителност е трезвомислещ и е стъпил здраво на земята. Всички тези контрасти определено провокират женското любопитство. Знаейки това, той е готов по всяко време да се впусне в битка за сърцето ви.

Препоръки: Не се опитвайте да се заигравате с усещането му за душевен комфорт – никога няма да ви го прости!

Подаръци: Ваша снимка с посвещение, някоя хубава книга, билети за опера на другия край на света. Подходящ интимен подарък е костюм на секси секретарка, който да облече. Той обожава разменените роли. Не се страхувайте да експериментирате.

Из „Пълен интимен хороскоп”

Книгата може да поръчате тук!

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X