Напишете дума/думи за търсене

Какво харесват мъжете в грубия секс

Изглежда, че откакто книгите "50 нюанса сиво" и екранизациите по тях станаха популярни, грубият секс и BDSM (робство/дисциплина, доминиране/подчинение, садизъм/мазохизъм) са на върха на вълната.
Но желанието за груб секс не е нещо ново.
Грубият секс може да бъде ухапване, притискане с телесното тегло или хвърляне в леглото без грам финес, все едно партньорът ви е пещерен човек.
Разбира се, грубият секс може да стане по-интензивен, навлизайки в някои BDSM територии – завързване за кревата, щипане, пляскане, блъскане.
Тенденцията в полза на грубия секс разтревожи жените, мъжете и много родители, особено под формата на дискусия за нивото на насилие, присъстващо в "50 нюанса сиво".
И все пак изследванията категорично показват, че хората, които обичат BDSM, като цяло са психически здрави и са преживели приблизително същото ниво на сексуално насилие като останалите хора.

Ето 5 ключови причини някои хора да получават толкова много удоволствие от грубия секс.

1. Има елемент на изненада
Една от причините мъжете (и жените) да се възбуждат от грубия секс е елементът на изненада, който разпалва нашите допаминови рецептори, което ни доставя повече сексуално удоволствие.
Неочакваните преживявания ни помагат да поддържаме нашите взаимоотношения вълнуващи и свежи. Ние сме по-смели, когато се занимаваме с груб секс, така че ще изпробваме различни усещания. Хапането и пляскането също ще стимулира допамина.

2. Изпраща послание на доверие
Учените предполагат, че това идва от нашето животинско наследство, където приятелското хапане е част от ранната игра и често е вградено в социалните ритуали.
Някои приматолози отбелязват, че такова ухапване обикновено се случва между доверени семейства и приятели, сякаш казвайки без думи: „Толкова ти вярвам, че мога да се пъхна в устата ти и няма да ме нараниш“.
3. Ухапването може да се използва и за установяване на доминация
Силата е вълнуваща, а контролът е централна тема в сексуалните взаимодействия. Както придобиването, така и предаването на власт може да бъде изключително сексуално вълнуващо за много хора.

Тъй като днес много жени заемат влиятелни позиции на работа, прекарвайки цял ден във вземане на изключително важни решения, отказването от контрол в спалнята може да бъде примамлив афродизиак. Да накарате някой да поеме физически контрол над вас, може да послужи като успокояващо облекчение.

4. Силата е опияняваща
По време на груб секс мъжът е свободен да чувства, че може да вземе каквото иска от партньорката си. Тя, от своя страна, може напълно да усети колко силно той я желае, което я прави по-отворена към него.

Сексуалното подчинение е акт на активна възприемчивост, а не на пасивност. Неговата сила я възбужда и колкото повече се възбужда, толкова по-силна се чувства и толкова по-горещ става сексът и за двамата.
Доминирането и подчинението по същество създават красива обратна връзка на взаимно удоволствие и удовлетворение.

5. Грубият секс предоставя приемлива възможност за грубия партньор да бъде малко егоистичен
Той (или тя) може да вземе каквото иска. Негов ред е да поведе хорото и да вземе решенията как ще изглежда то. Той контролира ритъма и модела на танца и не трябва да се сдържа.
Разбира се, не всички мъже искат да контролират нещата. Някои обичат грубия секс най-много, когато те са тези, които могат да пуснат контрола и да оставят партньора си да доминира.

Много мъже, които притежават голяма власт в кариерата си, се радват на възможността да оставят някой друг да (ги) управлява.

Да бъдеш възприемчив, се превръща в крайно възбуждащо.


Някои двойки обичат да си сменят ролите, така че всека от тях да има възможността да бъде отгоре. Други са склонни да имат определени роли, когато се отдадат на груб секс.
Така или иначе, грубият секс е вълнуваща промяна от обичайния им тип ежедневен сексуален обмен.

След като ясно разберете - или сте готови да признаете - грубият секс е възбуждащ, откъде да започнете?
Грубият секс работи най-добре с някого, на когото имате доверие. Говорете с партньора си за увеличаване на грубостта следващия път, когато правите секс.

Уверете се, че сте получили ясно съгласие, преди да станете по-груби, особено ако ще добавите някои елементи на BDSM. След като сте направили това, давайте!

Тази свобода е едно от най-наелектризиращите преживявания, което прави грубия секс толкова невероятно привлекателен.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X