Напишете дума/думи за търсене

Жените също страдат от „сини топки“

Мъжете не са единствените, които получават „сини топки“.
Това определено е фраза, която сте чували и преди. Най-малкото заради фукането на съучениците си от мъжки пол, които демонстрират, че са много вещи в секса нищо че са загубили девствеността си оня ден.

Всеизвестно е, че момчетата обичат да говорят за пениса си, тестисите си и ужасните жени, които е искат да си играят на чичо доктор с тях, което им причинява „сини топки”.

Но знаете ли, че има женски еквивалент? Нарича се розови топки и докато името може да звучи уютно и сантиментално, усещането, което розовите топки дават на вагината, е всичко друго, но не и страхотно.

Не е особено любезно да се възбудите сексуално и след това действието да бъде спряно, защото вашият партньор се сеща в този момент, че не е пуснал много важен имейл или че е негов ред да защитава отбора по Counter Strike.

Причината за дискомфорта, който ще изпитате в най-интимната част от тялото си, се нарича вазоконстрикция.

Това е научен термин, който се отнася до състоянието, в което вагината е с увеличен прилив на кръв, защото тя не е била стимулирана правилно.

Случва се както на мъже, така и на жени. Този прилив на кръв води до подуване, чувство на напрежение в гениталиите.
Обикновено оргазъмът освобождава това напрежение. Но когато не стигнете до кулминация, защото мъжът до вас е забравил, че трябва да вземе кучето от ветеринаря, това води до тъпа, неприятна болка.

Повечето жени не знаят, че розовите топки са нещо истинско.
За съжаление, ние живеем в общество, в което нуждите на мъжа могат и наистина надделяват над тези на жената.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X